Luna uzela muževljevo prezime! Ekskluzivne fotografije sa venčanja u crkvi: Ovo su suze radosnice!

19.05.2021

19:52 >> 21:26

0

Autor: M. Gudžulić

Trema koju su osećali nestala je čim su otišli pred oltar, priznala je novopečena gospođa Miljković

Luna uzela muževljevo prezime! Ekskluzivne fotografije sa venčanja u crkvi: Ovo su suze radosnice!
Copyright Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Posle opštinskog venčanja 16. maja, usledilo je i crkveno – Luna Đogani i Marko Miljković zavetovali su se i pred Bogom na večnu ljubav, u crkvi na Novom Beogradu.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Trema koju su osećali nestala je čim su otišli pred oltar, priznala je novopečena gospođa Miljković za, koja je nakon što je izgovorila sudbonosno „da” zajedno sa suprugom i kumovima otišla u jednu bajkovitu vilu, u kojoj su sa uživanjem proveli ostatak dana.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

– Imala sam pozitivnu tremu kada sam shvatila da ću postati gospođa Miljković, ali kada sam videla Marka pored sebe sve je prošlo. Inače, tokom celog našeg boravka u crkvi moja ćerkica se ritala i pomerala kao da je htela da nam poruči da nas podržava i da je tu uz nas – kroz osmeh je rekla za „DeToxic” Luna, koja se kasnije i rasplakala najavljujući svoj klip, koji je posvetila suprugu.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

– Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsetila, iako znam da znaš šta smo prošli. Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osećamo, koliko se osećamo i šta osećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim – zaklakala je u toj najavi Luna, pa kroz suze nastavila: Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba i spasao me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povređena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati. Hvala ti što si mi pružio tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu – zaključila je ona.

– Uzimam prezime. Luna Đogani ostaje, ali dodala sam Miljković i mislim da mi odlično stoji. Sad sam Luna Đogani Miljković u dokumentima. A umetničko sam Luna Đo Mi. Sad se sve menja – otkrila je.

– Kad smo otišli u opštinu nismo imali taj osećaj, jer smo samo otišli na brzinu, obukli se, potpisali na brzinu i to je to. Ali za ovo smo se sad baš pripremali i haljina, sve, pazili smo o svemu. Sada se definitivno osećam kao mlada i da sam se udala. Nisam se baš tako osećala juče i prekjuče. Sada imam i burmu, jedva je stala, ali sam udata i to je bitno. U crvki sam se osećala tako lepo i spokojno… Prvi put sam osetila bebu ovako, nikad se ovako nije pomerila kao sad u crkvi, to je neverovatno. To je nešto specifično, to je nešto Božije, kao da je osećala. Kao: „Tu sam, mama i tata, dolazim uskoro” – otkrila je Luna, na šta se Marko za „DeToxic” nadovezao: Čestita beba na svoj način.

Luna Đogani i Marko Miljković, Foto: Toxic

Kako su se Miljkovići proveli, kako se osećaju, koji su im planovi, kako se spremaju za dolazak ćerkice Mie – otkrili su pred „DeToxic” kamerama na Toxic TV-u, kao i Youtube kanalu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike