Isplivali detalji tajnog venčanja Lune Đogani: Sudbonosno „da" izgovorila samo pred matičarem i kumovima!

16.05.2021

12:09 >> 12:56

0

Dva dana nakon što se pročulo da je par rešio da se daleko od očiju javnosti zavetuje na večnu ljubav - sve se i odvilo, u Opštini Rakovica

Isplivali detalji tajnog venčanja Lune Đogani: Sudbonosno „da" izgovorila samo pred matičarem i kumovima!
Copyright Luna Đogani ATAImages/Antonio Ahel

Luna Đogani i Marko Miljković danas su se u strogoj tajnosti zavetovali jedno drugom na večnu ljubav u Opštini Rakovica. Vest da planiraju da se venčaju daleko od očiju javnosti odjeknula je pre dva dana, kada je Đoganijeva naglasila da će „rado obavestiti fanove kada se to zaista bude dogodilo”, međutim, paparaco fotografi su je preduhitrili, uhvativši je posle intimne ceremonije. Prema daljem pisanju „Kurira”, mlada je nosila crnu, kratku haljinu, beli sako i bila je vidno neraspoložena pošto je shvatila da su „upecani” – ulazeći sa kumom Savom Radovićem i kumom u jedan prestonički restoran, da proslave.

Pošto su izgovorili sudbonosno „da”, do automobila su ih ispratili trubači, a zatim su se uputili u restoran.

– Tačno je da smo se venčali tajno i za sada samo u opštini, zakonski smo muž i žena. Ono pravo, crkveno venčanje, tek nas očekuje. Ovo smo obavili intimno i trenutno smo u restoranu gde sami proslavljamo – ispričao je mladoženja za „Alo”, pa nastavio: Za dva dana planiramo da priredimo gala proslavu, a sa iste ćemo vam poslati fotografije. Danas ne želimo da nas iko ometa. Presrećan sam što je Luna konačno moja žena – dodao je Marko, dok se mlada trudnica još uvek nije oglasila.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike