„Celu noć prozivaš nas pevače..." Trudna Nadica Ademov bez pardona odgovorila na prozivke! (FOTO)

17.05.2023

09:20

0

Pevačica se naočigled svih „uhvatila u koštac" sa Tamarom Đurić

„Celu noć prozivaš nas pevače..." Trudna Nadica Ademov bez pardona odgovorila na prozivke! (FOTO)
Nadica Ademov - Copyright Printscreen ,,Amidži šou"

Nadica Ademov istakla je tokom gostovanja u jednoj emisiji kako je u četvrtom mesecu trudnoće, pa da njen izabranik nije iz Srbije. Sve vreme bila je dobro raspoložena, međutim, to se malo pokvarilo zbog izvesnih reči Tamare Đurić, koja je sedela naspram nje.

- Devojčicu čekam, da. Nismo smislili još ime. Evo, Marija Mikić je sinu dala ime Milija, možda Emilija, eto... Lepo ime. Videćemo još, o tom potom - kazala je Nadica u „Amidži šouu", pa dodala:

- Da li mi je muž Nemac? Jeste, da, Nemac je.

Želja mi je da se udam u Istanbulu!

Pevačica je, podsetimo, svojevremeno za jedne medije ispričala kako bi najviše volela da dusbonosno „da" izgovori u Istanbulu i to kod mosta u tom gradu.

- Možda će to i da mi ostvari, videćemo... Kad sam gledala turske serije kao mala htela sam da se udam kod mosta u tom gradu (Istanbulu). To mi je ostalo od tad. Emotivna sam, ja sam krhka duša, brzo se rasplačem. Danas sam plakala zbog prinove u mojoj familiji. Emotivna sam kao i mnogi - objašnjavala je ona jednom prilikom.

„Ko si ti?!"

Kada se u emisiji potegla priča o nasilju u pojedinim popularnim pesmama, Nadica je s Tamarom Đurić doživela jednu prilično neprijatnu situaciju.

- Svako sluša šta hoće. Ljudi se prave sociolozi - kazala je bila Đurićeva u pomenutom šouu.

- Misliš da je normalno da deca slušaju i pevaju o drogi i slično? - pitala ju je Nadica.

- Neću ja da se bavim tom temom. Možda treba neko ko je nadležan da proveri sve što se emituje. Gologu*e pevačice nam govore sad kako ne treba da se ima Instagram... Ku*ve pričaju o poštenju - istakla je starleta.

- Celu noć nas pevače prozivaš... - rekla joj je onda Nadica.

- Ja ne znam ni ko si ti, ni koju muziku pevaš - odgovorila je njoj Tamara, međutim, pevačica nije na to htela da joj ćuti.

- Iskreno, nisam znala ni ja ko si ti.

- Ne, ne, nećemo sad rijaliti ovde... - dodala je Đurićeva, nakon čega su drugi gosti Ognjena Amidžića rešili da se umešaju, pa je tek tako skrenuto sa teme.

Tamara Đurić, Printscreen ,,Amidži šou"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike