"Vidi se da će haos da pravi" Marija Mikić pred porođaj otkriva detalje o trudnoći i novom domu: Ovo praktikuju otkako su se preselili

27.04.2023

08:30

1

Pevačici je termin polovinom maja, pa uzbuđenje kod njih ubrzano raste

"Vidi se da će haos da pravi" Marija Mikić pred porođaj otkriva detalje o trudnoći i novom domu: Ovo praktikuju otkako su se preselili
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright Instagram screenshot / wwwmarijamikiccom

Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić su se nedavno preselili u novi dom koji su pazarili, a gde su proveli i prvi praznik sa svojom ćerkom. 

Trenutak da novi član porodice dođe na svet je sve bliži, a Marija za 24sedam otkriva kako su se snašli u svom novom gnezdu vrednom skoro pola miliona evra.

- Ovo je jedina nekretnina koju smo gledali kada smo krenuli u potragu. Prva i jedina, odmah smo je kupili, nismo ništa drugo hteli da gledamo. Ne da smo se navikli, nego imamo utisak kao da smo oduvek ovde živeli - započela je Marija za 24sedam, pa dodala:

- Valjda je do energije, neke stvari se poklope, ovo je moj dom, ja ne znam kako sam uopšte negde drugde živela. 

Kako sada imaju mnogo veći prostor nego dok su bili u stanu, pitali smo Mariju da li ona sama, ali i sa porodicom ima neke rituale koje obavljaju svakodnevno. 

- Ovde imamo dvorište, što je jako bitno. Nikada nisam imala dvorište, osim kod babe i dede, uvek sam bila u zgradi. Čak i ovaj poslednji je bio salonski stan, stara zgrada, pa nismo imali ni terasu. Tako da sam ovo jako želela - kaže Marija i nastavlja:

- Tako da nam je ritual da se prva, jutarnja kafa pije u dvorištu, Đurđa je u svojoj ljujašci, nekad čak i stoličicu iznesemo, pa doručkujemo napolju. Sve što su rituali obavljamo ih u dvorištu (smeh).

Privatna arhiva
Marija Mikić i Jovan Pantić

Mariji je termin za porođaj sredinom maja, a kako ističe, već je nestrpljiva da sina drži u rukama.

- Uzbuđenje raste, nestrpljenje raste, jedva čekam da se porodim, sve je teže i teže. Ne znam šta će da nas sačeka kad dođemo kući sa dve bebe (smeh). Volim kada je aktivno, kada je ludnica, snalazim se u haosu, to mi je uvek bolje nego da je dosadno - kaže ona i otkriva da ime za dečaka još nisu smislili:

- Nemamo pojma! Apelujem da mi ljudi šalju imena (smeh). Šalim se, sva imena koja mi se nekako sviđaju ih već ima naširoko. Drago mi je što se stara imena vraćaju na velika vrata. Možda imam neko potencijalno ime, ali neću da lupetam gluposti. Kad ga budemo videli, znaćemo.

 

 

Marija Mikić nam je za kraj otkrila i kakva joj je bila ova trudnoća, u odnosu na prethodnu.

- Totalno mi je ova trudnoća drugačija. Đurđu nisam osetila, bila je mirna u stomaku, a ovaj mali, već se vidi da će haos da pravi. Šutira me, nema milosti ni malo, možda mi vraća za nastupe koje sam imala do osmog meseca (smeh). Napreduje, bili smo i na kontroli, sve ide kako treba i evo čekamo, bukvalno za 10, 15 dana kada će da se smiluje, da odredi sebi kad će da se rodi - priča pevačica i dodaje:

- Bukvalno mi je sve drugačije - od raspoloženja, moje snage, imala sam trudnoću za trudnoćom, pa su to drugačiji bolovi, drugačije nosiš bebu. Ali je sve takođe prelepo i svakom bih poželela. Čekamo batu i videćemo kako će biti. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike