„To je toliko pokvareno, jadno... " Ceca Ražnatović i Mili „zaratili" usred „Zvezda Granda": Evo šta je bio okidač!

14.05.2023

10:20

0

U jeku drame, pevačica je čak bila i napustila svoje mesto

„To je toliko pokvareno, jadno... " Ceca Ražnatović i Mili „zaratili" usred „Zvezda Granda": Evo šta je bio okidač!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Sara Milivojević je prethodne večeri u „Zvezdama Granda" bila tek za nijansu bolja od Alekse Šukovića i tako je zaradila direktan plasman u sledeći krug pomenutog talent-šoua. Međutim, nije sve baš tako „teklo kao voda sa česme". Ovaj takmičarski par ispraćen je sa scene uz veliku dramu, koja se odvila između Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija i to zbog - glasova.

Sara je, podsetimo najpre, jedna od povratnika u šou. Poziv produkcije da se vrati i te kako je opravdala.

- To je bila dobra lekcija za nju – poručila je njena mentorka Ana Bekuta, zadovoljna njenim sinoćnim nastupom.

Cecin kandidat prošao je s bodom manje, pa se tako našao u baražu.

- Znam da ti voliš da fantaziraš sa izborom pesama. Ponekad odeš u preveliki šiz. Međutim, spoj ove dve pesme („Fina", „Čamac na Tisi"), mislim da Ana kao mentorka dugo ništa pametnije nije smislila – istakla je Marija Šerifović, koja se obratila i kandidatu.

„Ti i scena ste posvađani!"

- Imaš moj glas, ali ti i scena ste posvađani! Mi kao interpretatori služimo tome da nekoga razgalimo. Nateramo da se proveseli, da se digne, da se rasplače, da polomi čaše. Ti pevaš sam sebi. Moraš da nađeš način da se sa scenom upoznaš. Super izgledaš, lep si, dobro pevaš. Moraš da radiš na tome, jer tvoja energija dalje od metar ne dobacuje – govorila mu je.

Marija Šerifović, Antonio Ahel/ATAImages
 

On je, inače, izvodio numere „Ludak kao ja" i „Mangupsku".

Aleksandar Milić Mili zatim je istakao da je fan kandidatkinje još od ranijih krugova. Njegove reči, međutim, Cecu su prilično razočarale, jer je kako se kasnije saznaje - znala da Aleksi neće dati svoj glas.

- To je nešto što mi nemamo i ti to izvodiš i energetski i dinamički, tačno kao treba. Pogađaš u centar sa tim tvojim osmehom i epohom u celom izvođenju - kazao je Mili kandidatkinji.

Aleksandar Milić Mili, Printscreen YouTube/Grand Online
 

Saša Popović zamerio mu je na previše detaljnim objašnjenjima u kojima je istu stvar navodno više puta ponavljao sa čim su se svi složili iz žirija, a Dragana Stojkovića Bosanca je zanimalo šta je sa donjim lagama. Viki Miljković onda je tek „zatčinila" situaciju.

- Ti si sceničan, a uz to si i muško. Tvoj repertoar ne dozvoljava takve performanse, tako da si na mene ostavio jak utisak – izjavila je ona, koja nije krila i da bi oba tamičara volela da vidi sa šest glasova.

Đorđe David onda je ispričao da mu je prvi kandidat ljubimac i dodao:

Đorđe David, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- Mislim da treba da budeš slobodniji kad krećeš da pevaš. Kad odlaziš gore, nemoj da se preispituješ da li ćeš da to dohvatiš, jer ti to imaš. To što si stao ovde samo treba da bude ajnšpric da to uradiš opušteno kao si sa mentorom na probi uradio. Prevaziđi tu priču da imaš dva metra i što je ona u odnosu na tebe kao čvarak. Vidim da me dečko razume.

Okrenuvši se ka kandidatkinji, kazao je:

- Ti si bila bomba u maloj bočici. Meni je taj bend uvek zvučao lokalno. U tvom izvođenju pesme mi zvuče kao da ceo život slušaš američke pevačice iz pedesetih i šezdesetih godina.

Snežana Đurišić bila je takođe kritična prema prvom takmičaru, a Dragan Stojković Bosanac - pridružio joj se u čestitkama kandidatkinji.

„Ja sam ustao da igram!"

- Bravo za jednu malu dozu erotike u tvom glasu i jedan pokret fizički koji si tako ukopila divno da sam ja ovako mator, mlađi od Popovića, ustao da igram. Rekoh, sad će preskočiti srce, ali nije. Bravo za izbor pesama – rekao je, pa potom izneo svoj stav o prvom takmičaru.

- Mislim da vi na drugačiji način doživljavate kandidata. Ja ga doživljavam ovako, ovo nije skaradno, ovo je možda čak preporuka. Ti si fantastičan pevač. Izgledom, glasom nenametljivošću za neki skupi hotel da pevaš ručak kad dođu neke žene u pedesetim godinama, da pevaš za veliku lovu. Ima ljudi koji nisu za „a-bu-dža-bu". Ti si Hulio Iglesias – naglasio je, dodajući kako smatra da se on u poznatom talent-šou ne snalazi, po njegovom mišljenju.

Dragan Stojković Bosanac, Printscreen/YouTube, Grand Online
 

Viki je onda dodala da je za Bosanca preporuka starački dom, a Popović je upitao:

- Preporuke, je l to i za Svetlanu posle 14. juna? – upitao je Saša, na šta je harmonikaš brzo dodao da su oni već u staračkom domu.

Mi ćemo nazvati ovo „Zvezde Granda – starački dom“ – zaključio je Popović pa dao Ražnatovićki reč.

Ona je, međutim, bila napustila svoje mesto.

Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Da se nosite, bre! – zagrmela je Ceca, ali se tu nije i zaustavljala.

- Znala sam da će biti ovakav ishod glasanja, znala sam da Mili neće dati glas. To je tako pokvareno, to je toliko jadno... – govorila je.

- Da li ćeš ti da pevaš gospođama u godinama ili klinkama, to će publika odlučiti. Ovo su jako ružni i maliciozni komnetari. Mislim da si oštećen za glas – zaključila je onda Ceca nazvavši članove žirija kompleksašima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike