Đulkica se oglasila posle smrti brata Rašida: Šokirana sam, plačem, čula sam da je ubijen!

16.05.2023

15:44

0

Njih dvoje nisu bili u dobrim odnosima, ali joj je ipak teško što je bez njega ostala

Đulkica se oglasila posle smrti brata Rašida: Šokirana sam, plačem, čula sam da je ubijen!
Đulkica Sakić - Copyright Instagram printscreen/djulkica

Đulkica Sakić, ćerka pokojnog Sinana Sakića, oglasila se danas nakon vesti da je njen brat Rašid Sakić preminuo u zatvoru.

Kako kaže, iako nije bila sa bratom u dobrim odnosima, šokirana je zbog toga što se desilo.

- Ne pitajte me ništa, jednostavno sam šokirana. April je bio mesec smrti porodice Sakić, prvo je umrla tetka, pa nana, majka mog rahmteli oca, pa sada Ćelo. Ja samo dragog Boga molim da se na ovome završi, da konačno stanu smrtni slučajevi u porodici Sakić. Jako sam emotivna osoba, celog dana samo plačem. Pitaju me moji prijatelji zbog čega plačem, nakon svega što mi je tokom njegovog života činio, kako meni isto tako i mojoj mami, a ja kažem, da mu halalim sve ono što je bilo ili što je činio - rekla je Đulkica.

Instagram printscreen/djulkica
Đulkica Sakić

Kako je istakla, nju je policija informisala o tome da joj je brat preminuo, a ona kaže da je čula da joj je brat ubijen u zatvoru, ali da će ipak obdukcija pokazati šta je pravi uzrok smrti.

- Svako će jednog dana odgovarati za svoja dobra ili loša dela. Neka mu se dragi Alah smiluje i neka putuje nebeskim prostranstvima. Mene je o njegovoj smrti informisala policija, nazvali su me i saopštili mi tu tužnu informaciju. Da, jesmo se za njegovog života veoma često javno optuživali, ali sada sve to jednostavno nestaje i ostaje na neki način praznina nakon njegove, da li prirodne ili prinudne smrti - rekla je Đulkica za "Express.ba", pa dodala:

- To opet kažem jer sam čula, kažem čula da je ubijen, a sada šta je istina dokazaće ili pokazati obdukcija. Iza njega je ostao dvogodišnji sin, kojeg je dobio sa nekom curicom iz Loznice. Sa mamom se još nisam čula, zove me stalno, ali nemam snage da se javim na telefon. Tužna sam, ali svako ima svoju sudbinu, ovakvu ili onakvu. Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo.

Printscreen Facebook/ RašidSakić
Rašid Sakić

Podsetimo, Đulkica i Rašid su godinama bili u lošim odnosima, ona je čak pričala da joj je brat pretio smrću i silovanjem, a optužila ga je javno da je silovao 20 devojaka. 

Zbog toga je, prošle godine, isplivalo u javnost navodno Rašidovo pismo iz zatvora, gde je demantovao sve što je njegova sestra rekla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike