Ana Divac otvoreno o poreklu usvojene ćerke Petre: Jedno sam je uvek učila!

16.05.2023

08:15

0

Ona sebe, s druge strane, nikad nije doživljavala kao bolju ili plemenitiju majku od njene biološke

Ana Divac otvoreno o poreklu usvojene ćerke Petre: Jedno sam je uvek učila!
Ana Divac - Copyright ATAImages/B. P.

Ana i Vlade Divac roditelji su troje dece - Luke i Matije, te usvojene ćerke Petre na koju su uvek gledali kao na svoju. O tome su uvek i otvoreno govorili, da je ona usvojena, a supruga proslavljenog košarkaša napominje i da o Petrinom poreklu nikada nije brinula. 

Jednom prilikom, ona je za jedne medije otkrila i šta bi poručila roditeljima koji su tek na početku procedure za usvajanje deteta. 

 

 

- Mogu da pričam samo iz svog iskustva. Imam i biološku decu i znam da ne postoji razlika u ljubavi. Svesna sam da mi ne znamo sve o svom poreklu, kao i da svaka porodica nosi svoju dinamiku i, zato se nikad nisam brinula o Petrinom poreklu. Isto je i kad rodimo dete, ne dođe nam sa uputstvom, nego sledi traganje i povezivanje na način koji najbolje znamo kao roditelji - kaže Ana, prenosi „Hello", a ona je zatim istakla kako sebe nikada nije doživljavala kao bolju ili plemenitiju od Petrine biološke majke.

„Nas dve smo bile potrebne da je podignemo!"

- Nijedno svoje dete ne gledam kao savršeno, znam im sve mane, kao i vrline i sve ih jednako volim. Petru sam oduvek učila da bude zahvalna svojim biološkim roditeljima, posebno majci koja je imala hrabrosti i ljubavi da je rodi i da je da nekome ko će joj pružiti porodicu i sve što uz to ide. Nikada sebe kao majku nisam doživljavala kao bolju ili plemenitiju od njene biološke. Nas dve smo bile potrebne da Petru podignemo ‒ ona da je donese na ovaj svet, a ja da je gajim. I meni je to mnogo lepo, da smo na taj način spojene - kazala je Ana Divac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Divac (@ana_divac)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike