Gorica Nešovic danas bi napunila 59 godina: Njen prijatelj Dragan emotivnim gestom započeo “Budjenje” svojoj Goci u čast!

15.05.2023

20:47

1

Prošlo je osam meseci od smrti radio-voditeljke

Gorica Nešovic danas bi napunila 59 godina: Njen prijatelj Dragan emotivnim gestom započeo “Budjenje” svojoj Goci u čast!
Gorica Nešović, Dragan Ilić i Dejana Milović Buha - Copyright Facebook/Budjenje

Čuvena radijska novinarka, Gorica Nešović, preminula je u oktobru prošle godine u 59. godini života, a danas bi bio njen rođendan

Javnost je obožavala njen popularni jutarnji radijski program "Buđenje", koji je dugi niz godina vodila sa kolegom Draganom Ilićem.

U to ime, emisija "Buđenje", Dragan Ilić i koleginica koja je zamenila Goricu u čuvenom jutarnjem programu, Dejana Milović Buha, prisetili su se najlepših dana provedenih sa njom i u jutrošnjoj emisiji puštali muziku u njenu čast.

- Ovaj dan bio je obično posvećen radiju "B92". Danas je još jedan razlog zašto se sećamo devedesetdvojke, ali i Gorice Nešović, zato što je 15. maja Goričin rođendan i danas ćemo se nje podsetiti na razne načine. Ćao, Goco! - najavio je Dragan Ilić jutrošnju emisiju, pa rekao da voditeljka Dejana Milović Buha bira muziku koju će posvetiti pokojnoj drugarici i koleginici.

Muzički deo programa tako su počeli Rolingstonsima, a poruke koje su se nizale evocirale su uspomene na njen glas, humor i tople reči koje je upućivala svakog jutra slušaocima.

Printscreen Youtube/Bimbros Beograd
Gorica Nešović

Podsetimo, Gorica Nešović je rođena na današnji dan, 15. maja 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radio-voditeljke započela je 1982. godine kao saradnica omladinske emisije "Ritam srca" na Studiju B. Objavila je tri knjige inspirisane običnim životom. Imala je sina Marka, a do svoje smrti, živela je i radila u Beogradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike