„Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan..." Dragan skrhan vestima o Goričinoj smrti i nije jedini (FOTO)

06.10.2022

16:25

0

Voditeljka je preminula danas, 6. oktobra, posle duže bolesti

„Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan..." Dragan skrhan vestima o Goričinoj smrti i nije jedini (FOTO)
Gorica Nešović 5 (1) - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Novinarka i voditeljka Gorica Nešović preminula je danas, 6. oktobra, a ta vest je mnoge zatekla i rastužila. Njen kolega Dragan Ilić, s kojim je uređivala i vodila čuveno „Buđenje", skrhan je bolom, a kako je objasnio u kratkom razgovoru s „Kurirom", često je upravo sa njom i razmatrao kako će jednog dana izgledati ovaj dan. Od Gorice će se oprostiti sutra u emisiji u okviru koje su sarađivali.

Čitava će, kaže, biti posvećena njoj.

„Puštaće se njene omiljene pesme..."

- Sutra ću morati da radim emisiju i vodiću program. Mnogo puta smo se zezali kako će jednog dana izgledati ovaj dan. Sutra od šest do deset ujutru program će biti posvećen njoj. Puštaće se njene omiljene pesme, tako ćemo se pozdraviti od naše Gorice - kazao je voditelj za pomenute medije.

Sa druge strane, pojedine Goričine kolege već se polako opraštaju od nje putem društvene mreže Instagram. Uz njene slike, međutim, Maja Nikolić, Irena Poša... Od tuge ne mogu da izuste ni reči.

Sve što dodaju su emotikoni slomljenog srca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike