Tejlor vikala na obezbeđenje ne bi li odbranila obožavateljku! I ona se oglasila: Evo šta joj je onda priredio pevačicin menadžment! (VIDEO)

15.05.2023

12:30

0

U isto vreme, Sviftova je izvodila čuveni hit „Bad blood" i nije napravila nijednu grešku

Tejlor vikala na obezbeđenje ne bi li odbranila obožavateljku! I ona se oglasila: Evo šta joj je onda priredio pevačicin menadžment! (VIDEO)
Tejlor Svift - Copyright Profimedia

Većini je teško da zamisle situaciju - da Tejlor Svift viče na vas jer ste napravili neku grešku. Međutim, jedan član obezbeđenja s koncerta pomenute pevačice sada ima to u iskustvu. Naime, prema snimcima koji su gotovo preplavili društvene mreže s njene svirke proteklog vikenda, kada je Tejlor videla šta izvesni čovek radi, usred nastupa počela je da viče na njega i upire prstom, sa namerom da odbrani jednog fana.

- U redu je, ništa nije uradila, prestani! - govorila je, pošto je on, prema napisima tamošnjih medija „gurao nepoznatu devojku i njene prijatelje da se sklone s ograde, umesto da im to jednostavno kaže da urade".

 

 

Sviftova je u isto vreme, inače, izvodila „Bad blood" i nijednu grešku nije napravila. I njeni fanovi koji nisu prisustvovali sceni ovo će joj još dugo pamtiti.

Kejtlin Gebel, koja je u nedelju na TikToku otkrila kako je ona devojka koja je bila u nevolji, objasnila je kroz šta je prolazila sve dok Tejlor nije povisila ton.

- Okej, ja sam ta devojka. Čovek (iz obezbeđenja) nas je celu noć „smarao". Kad god bi bilo šta uradili (moji prijatelji i ja), on bi se okomio na nas. Tejlor je to primetila i nije joj se dopalo... Izveli su ga onda napolje, a nama su (od strane „Taylor Nation-a") ponuđene besplatne karte za idući šou - objasnila je ona, još uvek prilično zatečena svime.

 

@caityg33 #stitch with @Sonya (Eras 4/29) Its me, hi, im the problem @kellyinglis326 @Taylor Swift #erastour #lincolnfinancialfield #taylorswift #eras #badbloodtaylorsversion ♬ original sound - Caitlin Gabell

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike