Mej je „gorela" na sceni „Evrosonga", a završila pretposlednja! Pevačica otvorila dušu, pa napravila cirkus: Ovo mi stvarno nije bio cilj

14.05.2023

17:05

0

Milerova se pripremala mesecima, pa se zbog lošeg plasmana prilično razočarala

Mej je „gorela" na sceni „Evrosonga", a završila pretposlednja! Pevačica otvorila dušu, pa napravila cirkus: Ovo mi stvarno nije bio cilj
Mej Miler - Copyright Profimedia

Mej Miler, koja je ove godine predstavljala Ujedinjeno Kraljevstvo na „Evroviziji", otvorila je dušu posle šoua koji je, kao takmičarka iz domaćinske zemlje zatvorila, a onda i osvojila samo pretposlednje mesto. Mlada pevačica priznala je da je prilično razočarana plasmanom, ali svakako ponosna što joj je pružena prilika da stane ispred svoje zemlje.

Ispod njene pesme „I wrote a song", inače, pozicionirana je bila samo Nemačka. Milerova se, kako je istakla na Tviteru, mesecima pripremala i dala je sve od sebe, ali ipak nije uspela da skrene dovoljno pažnje Evrope, kao ni Australije, prenose strani mediji.

Mej Miler, Profimedia
 

- Želim da (vam) se zahvalim. Znam da se često šalim, ali mi smo se stvarno spremali mesecima, uložili smo dosta truda i ovo nisu rezultati kojima sam se nadala. Ipak, ponosna sam na sve i to što smo postigli na ovom našem putu - naglasila je, pošto se pomirila sa čitavom situacijom daleko od znatiželjnih pogleda, poput pravog profesionalca.

Mej Miler, Profimedia
 

- Čestitam svim zemljama koje su se takmičile, ovo je zaista jedno nezaboravno iskustvo i volim vas sve - zaključila je Mej, pa neplanirano pokrenula lavinu komentara ljutih fanova koji su sigurni „da je sve namešteno i da je ona mnogo bolje trebalo da prođe".

- Sve je namešteno i ne bi trebalo dopustiti pevačima koji su već osvojili (ovu nagradu) da se ponovno takmiče, nepravedno je i prema onima koji su došli bez posebnog publiciteta - glasio je jedan od komentara na Tviteru.

- Nije baš. I Finska je bila bolja - glasi drugi, od strane onih koji čak i nisu bili preterano snažno na strani Mej.

- Šta god bilo, vi svakako treba da se ponosite - „preklopio" je sledeći komentar fana, koji je očito navijao za Milerovu.

 

 

Podsetimo, pevačica Lorin odnela je pobedu ove godine, pa tako i „Evrosong" u Švedsku. Ovo joj je drugi put da osvaja trofej.

Velika Britanija, inače, članica je „velike petorke" i zato uvek ide direktno u finale „Evrovizije", ali i tradicionalno završava šou na dnu tabele. Prošlogodišnji predstavnik Sem Rajder je, posle niza godina, ostvario najbolji rezultat i žiri ga je izglasao kao najboljeg učesnika, ali je posle dodavanja glasova publike završio na drugom mestu, a Ukrajina je pobedila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike