Lorin u intervjuu posle pobede sabrala utiske! Počela je „sitno", a evo gde je sad i kako „saborci s Evrosonga" gledaju na nju (FOTO/VIDEO)

14.05.2023

11:45

0

Noćas je drugi put „pokupila evrovizijski trofej" i odnela ga kući

Lorin u intervjuu posle pobede sabrala utiske! Počela je „sitno", a evo gde je sad i kako „saborci s Evrosonga" gledaju na nju (FOTO/VIDEO)
Lorin - Copyright Profimedia

Predstavnica Švedske, pevačica Lorin, noćas je pobedila na „Evroviziji" i tako se ovo veliko muzičko takmičenje iduće godine „seli" baš u tu zemlju. Prethodno je 2012. trijumfovala s numerom „Euphoria" koja se i danas tretira kao ogroman hit.

Lorin je prva i jedina žena, biseksualka, kojoj je ovako nešto pošlo za rukom, zbog čega je ona izuzetno ponosna, napominje „Telegraf". U intervjuu posle pobede sa pesmom „Tattoo" koja je pobrala simpatije i njenih tamošnjih saboraca (posebno Kerije iz Finske koji ju je na TikToku čak i izimitirao), Lorin je priznala da sada - žudi za čašom vina i da joj se sve još čini nadrealno.

 

 

- Trenutno mi se sve čini nadrealno. Vrlo sam uzbuđena. Tako da možeš da mi postaviš to pitanje sutra. Ovo je tako lepo. Jedan osećaj koji obuzima koje telo je zahvalnost koju osećam prema svima vama. Stvarno - istakla je za pomenute medije, a na pitanje koliko se ponosno osećala pošto je shvatila da je prva i jedina žena koja je dva puta pobedila na „Evrosongu", odgovorila je:

- O Bože, dobro pitanje. Osećam se ponosno. Neće ti se svideti moj odgovor. Osećam se ponosno zbog vas, zato što nastup ima određene vrednosti, to je priroda, to je performans. On govori o nadi, o ljubavi, o snazi. To su stvari u koje ja verujem. Pretpostavljam da su to stvari u koje i vi verujete i jako sam ponosna na sve nas.

Kada je reč o slavlju povodom svega što joj se upravo dogodilo, priznala je:

- Žudim za tom čašom vina šest meseci već. Tako da će se desiti. Okej?

Uporedivši sadašnje iskustvo s onim iz 2012, kazala je:

- (Godine) 2012. mi je sve bilo novo, bila sam veoma naivna devojka i nisam znala šta da očekujem, ali ovaj put je kao da sam se vratila svojoj porodici. Kao da smo imali 11 godina dugu vezu, ovo iskustvo je više bilo majčinski i lakše. Sve je bilo lepo... - otvorila je bila dušu za pomenute medije.

Lorin - pobednica ,,Evrosonga 2023", Profimedia
 

Inače, Lorin je svoju karijeru počela još 2004. godine u švedskoj verziji „Idola". Završila je bila na četvrtom mestu, a tokom takmičenja menjala je razne stilove, u zavisnosti od pesme koju bi pevala. Godinu dana kasnije ostvarila se kao TV voditelj i snimila je singl.

Na „Evroviziju" je prvi put pokušala da ode 2011, prijavivši se za nacionalno takmičenje „Melodifestivalen", ali nije prošla. Tada, nosila je šiške. Godinu dana kasnije, međutim, donela je svoj prvi evrovizijski trofej kući.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike