Švedskoj prognoziraju pobedu na Evroviziji: Lorin je "Euforijom" zaludela Evropu pre 11 godina, a sada je ponovo u vrhu (VIDEO)

10.05.2023

13:19

0

Kada je čula pesmu "Tatovaža" nije mogla da odoli

Švedskoj prognoziraju pobedu na Evroviziji: Lorin je "Euforijom" zaludela Evropu pre 11 godina, a sada je ponovo u vrhu (VIDEO)
Loreen - Copyright Profimedia

Evrovizijska pobednica 2012. godine, Lorin, sinoć je nastupila na velikoj sceni u Liverpulu sa pesmom "Tetovaža" i zahtevnim performanskom izazvala ovacije i plasirala se u finale gde će ponovo nastupiti 13. maja, i još jednom pokušati da prestižno takmičenje dovede u Švedsku.

Lorin se nakon jedanaest godina publici predstavila pod rednim brojem 11, sa slučnim performansom kao za pobedničku kompoziciju "Euforija".

Šveđanka i ove godine važi za jednog od glavnih favorita za pobedu, a prema prognozama kladionica je ubedljivo na prvom mestu.

Tokom prvog polufinala ponela je bež kostim, a dugački nokti i kosa privukli su posebnu pažnju i dodatko učinili da njen nastup izgleda čarobno. Njen moćni vokal je "razbio" več u prvim taktovima, a publika je bila u transu.

Inače, Lorin je rođena Šveđanka i ima berberske gene sa majčine, i arapske sa očeve strane. Živela je u desetočlanoj porodici, sa petoro braće i sestara, polubratom i lažnim bratom, kako ih ona naziva.

Svoj san je ostvarila na švedskom Idolu, gde je osvojila četvrto mesto, nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Iako je obećala sebi da neće pokušavati ponovo, kada joj je predstavljena pesma "Tattoo", nije mogla da odoli, a njen performans u celosti možete pogledati u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike