Ćerka Džonija Depa u vezi sa devojkom: Objavila fotografiju na kojoj se ljube! (FOTO)

14.05.2023

08:00

0

U pitanju je poznata reperka, a spekulacije o njima su se pojavile još u februaru

Ćerka Džonija Depa u vezi sa devojkom: Objavila fotografiju na kojoj se ljube! (FOTO)
Lili Rouz Dep - Copyright AP/Joel C Ryan

Lili Rouz Dep, ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi, otkrila je da je u vezi sa devojkom. Prethodno, ona se zabavljala sa glumcem Timotijem Šalamejem, ali je njega očigledno prebolela.

Mlada glumica je potvrdila da je u vezi sa reperkom 070 Šejk i to tako što je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se ljube.

Isto je učinila i reperka, čije je pravo ime Danijela Balbuena. 

O njihovoj romansi je počelo da se priča u februaru ove godine, kada su bile na Pariskoj nedelji mode. U to vreme su se pojavile i glasine da je Timoti Šalame u vezi sa Kajli Džener.

Lili Rouz i Timoti su saopštili da su odlučili da se rastanu zato što nisu mogli da se viđaju zbog poslovnih obaveza koje su imali, što je najviše uticalo na njihovu vezu.

Mlada glumica se, inače, trudi da svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, a kako je jednom prilikom priznala, ni to što je poznata joj se ne dopada previše.

Profimedia
Lili Rouz Dep

- Kako sam starija, postaje mi sve čudnije. Ako izađem iz kuće i ne izgledam dobro, a neko me fotografiše, odmah će krenuti sa pričama "Izgleda kao da je iz pakla došla, sigurno je u depresiji". Ljudi previše brzo žele da ti je loše - rekla je ona.

Što se tiče njenog bivšeg, pre izvesnog vremena je počelo da se piše da su Timoti i Kajli zajedno i da im je veoma zabavno, ali njih dvoje još uvek nisu javno obznanili svoju vezu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike