Produžen rok za prijave na konkurs “Kako zvuči beat u Guči” namenjen DJ-evima i muzičkim producentima: Prijave do 26. maja

12.05.2023

14:47

0

Konkurs je otvoren za sve talentovane kreativce

Produžen rok za prijave na konkurs “Kako zvuči beat u Guči” namenjen DJ-evima i muzičkim producentima: Prijave do 26. maja
Promo, Guča - Copyright Promo

„Kako zvuči beat u Guči“, Javni konkurs za DJ-eve i muzičke producente za autorsko muzičko delo 62. Dragačevskog sabora trubača u Guči, zbog velikog interesovanja, produžen je do 26. maja.

Konkurs je otvoren za sve talentovane kreativce koji su spremni da pokažu svoje umeće, veštinu i strast prema muzici, profesionalno ili amaterski se bave muzikom i imaju više od 18 godina.

Autorsko muzičko delo treba da predstavlja autentičnu kombinaciju tradicionalnog zvuka i modernih elektronskih bitova, a njegov ključni element su semplovi trube koje je Organizator obezbedio - majstora trube Dejana Petrovića, kao i Bojana Krstića, čiji je orkestar na prošlogodišnjem Saboru trubača u Guči proglašen za najbolji.

RINA
Sabor trubača u Guči

Sve informacije, kao i materijali, dostupni su na zvaničnom sajtu Guča festivala, na linku:

https://gucafest.rs/dj-konkurs-2023

Cilj Konkursa, kako je navedeno, jeste promocija lokalne umetnosti, muzike, tradicije i stvaralaštva, afirmacija mladih talenata, uz istovremeno spajanje dva naizgled različita žanra muzike.

Stručni žiri odabraće deset polufinalista, koji će svoje umeće predstaviti domaćoj publici na omiljenom prestoničkom festivalu – Belgrade Beer Fest-u od 15. do 18. juna, dok će troje finalista imati priliku da nastupe na 62. Dragačevskom saboru trubača u Guči, koji se održava od 11 – 13. avgusta u organizaciji Opštine Lučani, KC Guča, TO Dragačevo i Skymusic-a.

Polufinalistima i finalistima biće obezbeđeno medijsko predstavljanje, dok će pobednik Konkursa biti nagrađen i vrednom muzičkom opremom pod pokroviteljstvom 𝗦𝗞𝗬𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖™ center-a.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike