Slađa Alegro se prisetila detinjstva, pa otkrila: Često zaplačem, posebno kada me pesme podsete na oca (VIDEO)

04.07.2022

06:30

0

Pevačica je za 24sedam govorila o raznim detaljima iz života, a ispričala nam je i anegdotu kada je profesori nisu primili u muzičku školu, rekavši da "nema sluha"

Slađa Alegro se prisetila detinjstva, pa otkrila: Često zaplačem, posebno kada me pesme podsete na oca (VIDEO)
Slađa Alegro - Copyright ATAImages/ A.A.

Slađa Alegro tokom leta radi punom parom, a u subotu je nastupila u Guči, gde ju je željna publika srdačno dočekala. Nakon svog nastupa, ekipa 24sedam razgovarala je sa popularnom pevačicom, koja je pred objektivom naše kamere otvorila dušu pa progovorila o malo poznatim detaljima iz života.

Slađa se najpre pričom vratila u detinjstvo, kada je živela posve drugačijim životom nego danas. Pevačica ne krije da su ona i njena porodica živeli skromno, međutim, kaže da ni u čemu nije oskudevala. Leti bi odlazila kod bake i deke na selo, a tamo se nije libila da im pomogne oko poslova u bašti, kao i na njivi.

- Imala sam bezbrižno detinjstvo. Drugačije se živelo, sada se život preokrenuo. Kada posmatram iz ove perspektive, ništa mi nije nedostajalo. Novac da, ali nije mi to bilo važno. Ništa nismo imali, a sve smo imali i sve što smo imali nam je bilo dovoljno. Sada svima nešto fali, i kada imamo, i kada smo srećni - opet nam nešto fali... Ja sam vrlo zadovoljna svojim životom, ali i onim kakav je bio pre. Ne bih ja tu ništa menjala, što bi rekao Čola. Čak ni te neke, manje lepe trenutke, ni neku sekiraciju ni nevolju... Bilo je mnogo ljubavi, što je najvažnije, a meni je to pokretač i vodič kroz život.

24sedam/D.B.
Slađa Alegro

Kako smo se dotakli detinjstva, Slađa, koja je ostvarila zavidnu pevačku karijeru i važi za jedan od najboljih vokala na našim prostorima, prisetila se i da su joj profesori muzičke škole rekli da nema sluha, te je sa audicije poslali kući. Slađu to nije obeshrabrilo, naprotiv. Ona je bila uporna i sigurna u sebe, pa nastavila sa muzikom, što se kasnije ispostavilo kao pravi odabir i put.

- Često se prisetimo toga i smejemo se, ali u tom trenutku meni to nije bilo nimalo zanimljivo, naprotiv. Bila sam jako mala pa mi nije bilo previše važno šta ko kaže. Nije me to obeshrabrilo - priča Slađa čija je majka došla na ideju da je upiše u muzičku školu.

- Tata i ujak su svirali harmoniku, pa je mama poželela da je i ja sviram. Zato me je odvela na taj čas gde su svi rekli da nemam sluha. Kažu - vodite je kući i to je to. Međutim, ja sam već od svoje četvrte godine uveliko držala koncerte - ispred kuće, na raznim porodičnim proslavama... Nije me to omelo i bezveze je da vas bilo šta poremeti. U redu je ako za nešto zaista nemate talenat, pa da vas bilo ko forsira, roditelji recimo. Ali svakako, mene nije moglo ništa da skrene sa tog puta. Muzika je moja ozbiljna ljubav čitavog života. 

Upitana o tome uz koju pesmu se rasplače, Slađa nam kraže da je pravi emotivac pa tako često zna da pusti suzu.

- To baš i nije pohvalno, ali plačem stalno. Takva sam. Sve preemotivno doživljavam, i sve životne momente vezujem za muziku i pesmu. Postoji mnogo numera zbog kojih zaplačem, na primer pesme koje me sećaju na oca, detnjstvo, na svoje prijatelje... Što se tiče mojih pesama nekako me najviše dirne "I u dobru i u zlu" i "Gde si dušo, gde si rano".

Slađa je za 24sedam progovorila i o jednoj nesvakidašnjoj situaciji koja joj se dogodila na nastupu u Guči, te u kojim seoskim poslovima je učestvovala u detinjstvu, a šta nam je sve rekla zanimljivo pogledajte u video prilogu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike