Poznato vreme i mesto sahrane Đure Đalinca: Saborci iz „Nikad nije kasno" prikupljaju pomoć za decu pokojnog pevača

08.05.2023

15:55

1

Sa karcinomom se lavovski borio

Poznato vreme i mesto sahrane Đure Đalinca: Saborci iz „Nikad nije kasno" prikupljaju pomoć za decu pokojnog pevača
Đura Đalinac - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno", Đura Đalinac, biće sahranjen sutra 9. maja u 13 sati, na Centralnom groblju u Sremskoj Mitrovici. Jedan pevačev prijatelj dodao je za „Grand" da će se nekoliko njegovih saboraca okupiti da ga isprati na večni počinak, te i da je u toku prikupljanje pomoći za porodicu.

– Ono što trenutno znam jeste da će nas nekoliko iz takmičenja sigurno ići na sahranu, a dogovorili smo se da svako učestvuje novčano koliko može. Oni koji su sprečeni da dođu zbog daljine, doći će čim budu došli u Srbiju i doneće skromnu pomoć za Đurino četvtoro dece i suprugu. Njima naše malo trenutno znači puno, budući da znamo u kakvoj su materijalnoj situaciji – istakao je za pomenute medije Paja Panić, pa pozvao i druge ljude dobre volje da ukoliko su u mogućnosti putem Fejsbuka kontaktiraju udovicu pevača, Biljanu Đalinac Petrović.

Podsetimo, Đura je jednom prilikom govorio o zategnutoj novčanoj situaciji u kojoj se našao.

– Dogurao sam do duvara. Ne mogu više da kuvam, jer ne mogu dugo da stojim, a bio sam majstor u kulinarstvu i koliko - toliko doprinosio. Na žalost, više ne mogu da radim, pa nas sve supruga izdržava. Nije joj lako i zbog toga mi je još teže. I ona radi za malu platu, a nas je u kući šestoro, supruga, ja i četvoro dece. Treba ih izvesti na put, krenula je i škola. Privatno stanujemo, plaćamo stan 200 evra i to baš nije lako. Borba je, velika borba. Uvek sam voleo život, porodicu, decu, a sada još više. Čini mi se da cenim i one najsitnije stvari koje običan i zdrav čovek uglavnom ne primećuje - objašnjavao je on za pomenute medije.

Đalinac je za sobom ostavio suprugu Biljanu, ćerke Emiliju i Jefimiju, te sinove Nikolu i Konstantina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike