Preminuo Đura Đalinac iz „Nikad nije kasno": Porodica i prijatelji neutešni

07.05.2023

22:15

0

Do samog kraja, lavovski se borio s opakom bolešću

Preminuo Đura Đalinac iz „Nikad nije kasno": Porodica i prijatelji neutešni
Đura Đalinac - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Đura Đalinac, nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, preminuo je nakon teške bolesti. Pre nekoliko meseci, Đuri je bio dijagnostikovan kancer trbušne maramice, a i posle hemioterapija, te daljeg lečanja zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo, piše „Grand onlajn". Brojne kolege opraštaju se od njega i na društvenim mrežama, skrhane bolom.

– Napustio nas je naš prijatelj, drug, brat po mikrofonu. Otišao je na neko bolje mesto. Nemam reči da izrazim svoju tugu i bol. Bilji, deci, porodici iskreno saučešće – poručio je biši učesnik pomenutog šoua Amel Kardašević Aki.

„Srce više nije moglo..."

– Otišao je posle teške bolesti i naš brat Đura Đalinac, toliko si voleo muziku i u patnji svojoj trudio da pevanjem i osmehom pobediš zlo, ali nažalost srce više nije moglo, neka ti je lak san – istakao je prijatelj Borislav.

Đalinac se do samog kraja lavovski borio. Još kad mu je saopšteno šta se dešava, volju za životom nije gubio.

– Lekari kažu da se rak trbušne maramice teško dijagnostikuje, da je to još uvek neistraženo do kraja, ali uz pomoć terapije sad ide na bolje. Uporan sam, slušam lekare i za sad sve dobro podnosim. Ranije nisam mogao da se pomerim, niti da spavam od bolova, sad već toga nema, hvala Bogu. Borim se i boriću se dokle god budem mogao, imam zbog koga i zbog čega da istrajem u toj borbi – kazao je bio za pomenute medije jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike