Sahranjen Nemanja Vuković: Tuga u njegovoj rodnoj Foči

09.03.2023

15:59

0

Svi koji su ga poznavali su danas došli u Foču da izjave saučešće ožalošćenoj porodici i isprate Nemanju na večni počinak

Sahranjen Nemanja Vuković: Tuga u njegovoj rodnoj Foči
Nemanja Vuković - Copyright Instagram screenshot / nemanjavukovicc

Bivši učesnik „Zvezda Granda”, 22-godišnji Nemanja Vuković, koji je stradao pre tri dana u saobraćajnoj nsereći, sahranjen je danas u svojoj rodnoj Foči u krugu porodice i prijatelja, saznaje 24sedam. Opelo je počelo u 13 časova u Hramu Svetog Save, a potom je pevač sahranjen na groblju Barakovac. 

Danas je cela Foča plakala, zbog jednog ugašenog mladog života. Osim rodbine i prijatelja, bilo je i onih koji su došli iz Srbije, gde je Nemanja poslednjih godina pevao, da porodici pruže podršku i isprate na večni počinak pevača. 

Skrhani bolom, roditelji i dva brata, primali su saučešće od rodbine i prijatelja koji su došli da se oproste od Nemanje. 

Instagram screenshot / nemanjavukovicc
Nemanja Vuković

Podsetimo, mladi Vuković je tragično okončao svoj život u saobraćajnoj nesreći kod Dobanovačke petlje, kada je nakon problema sa automobilom pokušao da pretrči auto-put i tada ga je udario autobus. 

- Nemanja je tokom vožnje doživeo nezgodu i najverovatnije zbog kvara na točku pevač je izgubio kontrolu i udario o bankinu. Tom prilikom, plastični delovi automobila odleću po putu. Iza njega su se nalazila dva vozila i ona se sudaraju. Taj sudar nije direktno vezan sa Nemanjinom nesrećom. Mladi pevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci na auto-putu je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne proveri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka kasnije - kazao je izvor blizak istrazi.

Instagram screenshot / nemanjavukovicc
Nemanja Vuković

 

Inače, Nemanja je imao dugu ozbiljnu vezu, a devojku je planirao i da zaprosi. Pevačev drug, muzičar Aleksandar je ispričao da su porodica i njegova devojka teško podneli saznanje da je Vuković poginuo.

- Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspeo da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspeo da dobijem njegovu devojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat - završio je Aleksandar u izjavi za Kurir. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike