Ni Pavlovićeva ne krije svoju tugu, a ni bes: Otvorenim pismom obratila se mladim fanovima (FOTO)

05.05.2023

20:20

0

Pevačica se prisetila i sopstvenog odrastanja

Ni Pavlovićeva ne krije svoju tugu, a ni bes: Otvorenim pismom obratila se mladim fanovima (FOTO)
Milica Pavlović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Milica Pavlović, ne skrivajući koliko su je pogodile strahote iz OŠ „Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a onda i kod Mladenovca, obratila se i otvorenim pismom najmlađim fanovima. Na ovaj način, između ostalog, poručila im je svima da ne dozvole „da ih društvo oblikuje tako da ismevaju starije, da postanu robovi trendova sa TikToka, plastične lutke..." Izrazivši koliko je u isto vreme besna i tužna, prisetila se sopstvenog odrastanja pa istakla da je uprkos svemu ostala ona stara Milica iz Gornjeg Bunibroda koju su podigli baka i deda.

- Psihopatama, ubicama, pedofilima, silovateljima, žig na čelo, da se lepo zna ko je ko i svelost dana da ne vide nikada. Besna sam i tužna - počela je Pavlovićeva, pa nastavila:

„Bila sam srećna..."

- Za one najmlađe koji prate moj rad već, evo, 11 godina, kratko bih poručila nešto. Odrasla sam sa bakom i dekom. Najlepše na svetu mi je bilo kad sam njih držala za ruku, kada sam sa njima išla na kolač, kada me moja baka dočeka na vratima, kada me deda odvede da odaberem najlepšu suknjicu ili se pojavim na nekoj proslavi kod rodbine sa bakom. Živela sam na selu. Do osnovne (škole) sam hodala svakoga dana po pola sata. I možda nisam bila „in" po nekim dečijim standardima i nije me bilo briga za iste. Bila sam srećna.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Znala sam šta je sramota, gde je granica i šta se ne sme. Da li vi znate? Ako ne znate, pitajte. Ne dozvolite da vas društvo oblikuje da ismevate starije, da postanete robovi TikTok trendova, da devojčice budu plastične lutke koje, ako skupe 50 evra, mogu u neki obližnji salon da „dodaju malo jagodice". Dečaci, svaka devojka voli lepu reč, jedan cvet, pametne muškarce... Ne pištolje. Dečake koji poštuju majke i oca, familiju. Nemojte da vas lažu da se prave vrednosti ne cene. Danas se bavim pevanjem i živim svoj san zahvaljujući ljudima koji su prepoznali moj rad i koji vole moju muziku - pisala je pevačica, pa zaključila rečima:

„Plašite li se svojih dela?"

- Možda se lepše oblačim, više putujem, ali sam i dalje Milica Pavlović iz Gornjeg Bunibroda i ostala (sam) ponosna unuka Vladimira i Rade. Oni su bili i ostali moj uzor. Tvrdim da je naša zemlja bogata divnom decom (jer znam kakve poruke dobijam od istih na svakodnevnom nivou i kakva deca dolaze na moje koncerte), isto tako i deca u bratskim nam država u regionu... Moji drugari i ja smo se voleli, poštovali i čuvali... Dešavale su se i svađe i guranja i poneke psovke, ali se znalo ako se požalim učitelju, teško onom ko je započeo. Imali ti koga kod vas sada? Plašite li se svojih dela? Boga?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike