„Tuga razara svaki delić duše..." Janketićeva ćerka oprostila se od tragično nastradale devojčice koja bi danas napunila 12 godina

06.05.2023

16:20

0

Bila je drugarica njene naslednice

„Tuga razara svaki delić duše..." Janketićeva ćerka oprostila se od tragično nastradale devojčice koja bi danas napunila 12 godina
Tragedija u OŠ „Vladislav Ribnikar" - Copyright 24sedam/Katarina MIhajlović

Ćerka legendarnog Miše Janketića, Iva, uputila je poslednje zbogom devojčici A. B, koja je tragično preminula u OŠ „Vladislav Ribnikar" na Vračaru. Danas, ona bi napunila 12 godina.

Iz tužne poruke koju je Iva ostavila na Instagramu, A. B. družila se i sa njenom naslednicom Zojom.

- Samo da što duže ostane bezbrižno i srećno dete... Želja je svakog roditelja... Naša deca su preko noći ne sazrela, nego ostarila! Našoj deci škola više nikada neće biti ista... Naša deca više nikada neće biti bezbrižna... - pisala je ćerka pokojnog Janketića, teška srca.

- Tuga, strah i bol koja razara svaki delić duše i tela... Mi smo svoju decu jutros zagrlili i poljubili... Ana... Učenica petog razreda, nasmejana, bezbrižna, pametna devojčica... Voljena ćerka, sestra, unuka, drugarica... Zojina drugarica... Danas bi Ana slavila svoj rođendan... Danas se čuje tišina koja guši... Muk... Ana, Bojana, Ema, Andrija, Katarina, Mara, Andrijana, Sofija, čika Dragan... Imena koja ne smemo da zaboravimo! Tišina koju moramo da nadjačamo! Srećan rođendan Anči, anđeli te čuvali... Volimo te - zaključila je ona.

A. B. biće sahranjena u ponedeljak na Novom groblju u Beogradu.

Tužna poruka Ive Janketić Ćirić, Instagram screenshot / ciriciva_janketicusa
 

Dečak K. K. protekle srede je u jutarnjim satima ušao naoružan u pomenutu školu, počeo da puca, pa usmrtio osmoro dece i čuvara te ustanove. Ranio je šestoro učenika i nastavnicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike