Detalji iz porodičnog doma glumačkog para: Ovako žive Tamara Dragičević i Petar Benčina (FOTO)

06.05.2023

23:55

0

Jedna fotografija pravi je odraz realne situacije koja kod njih vlada

Detalji iz porodičnog doma glumačkog para: Ovako žive Tamara Dragičević i Petar Benčina (FOTO)
Tamara Dragičević i Petar Benčina - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Tamara Dragičević i Petar Benčina s posebnom pažnjom svili su svoje porodično gnezdo, u kom uživaju s naslednicima Stašom i Lazarom. Sudeći po Instagram profilu glumice, „klasići" su im uvek rado viđeni gosti

Udoban dom pun je knjiga, umetnina, a sudeći po jednoj fotografiji koja je svojevremeno nastala u kuhinji - Tamara se ne libi da onlajn prikaže i kakva atmosfera u stvari vlada iza njihovih zatvorenih vrata, „bez šminke i filtera". 

 

 

Govoreći jednom prilikom o svojoj porodici, pa i sopstvenom odrastanju, ispričala je za medije u čemu posebno uživa. 

- Zahvaljujući našoj mami, Marija, Miša i ja rano smo zavoleli knjige, kojima se i danas podjednako radujem. Niko srećniji od mene kad deca dobiju novu knjigu, pa onda jedva čekam one čarobne trenutke pred spavanje kada im čitam ili zajedno smišljamo priče ‒ kazala je bila ona za „Hello".

 

 

Dotakavši se prizora iz kuhinje, objasnila je:

‒ Svaki vid pomoći je dobrodošao, ne bežim od toga, ali to ne znači da ne kuvam, ne peglam i ne čuvam decu. Pomenuta slika je odraz realne situacije iz našeg doma, nije „nameštena“. 

 

 

- Postao je manir da „šerujemo" samo one fotografije na kojima savršeno izgledamo, a činjenica je da smo svi ponekad nervozni, jer moramo da stignemo na sto strana, teško nam je da ostavimo dete... ‒ nabrajala je onda glumica, koja s izabranikom deli kućne poslove gotovo na ravne časti. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike