Kako su se glumci provodili na zimovanju: "Klasići" se okupili, a Biković fotografijom nasmejao sve (FOTO)

02.02.2023

18:35

0

Stvarali su uspomene za ceo život

Kako su se glumci provodili na zimovanju: "Klasići" se okupili, a Biković fotografijom nasmejao sve (FOTO)
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Pixabay

Da prijateljstva sa klase mogu i dalje da traju, dokaz su pojedini glumci koji i dalje održavaju ove odnose i neretko čak idu i na zajednička putovanja.

Kako je trenutno zima, a snega je nešto više na planinama, glumica Tamara Dragičević je sa svojim suprugom Petrom Benčinom bila na Tari gde su, kako je istakla, stvarali uspomene.

Tu se našao i Miloš Biković, koji je donedavno uživao sa devojkom na Alpima, a fotografija na kojoj nosi njenu deci u rukama dok su oni u skafanderima je izazvala pravu pometnju.

Pored Miloša, Tamare i Petra, tu se našao i glumac Uroš Jakovljević koji je pokazao kako ljulja bebu u kolicima, vrlo iskusno.

- Miloš je najgori od sve dece - ističe izvor koji se navodno našao tu:

- Biković se sa njima sanka, vrišti, skače. Potpuno podetinji pa nam je on najinteresantniji. Deca ga obožavaju, a kolege mu se smeju od srca. Uveče uz čašu vina ili kuvanu rakiju uživaju svi zajedno. Deluju kao jedna velika porodica. Viđali smo ih i ranije na Mećavniku, ali su tada bili sa njima i Ivan Mihailović i Anja Alač. Čuo sam da su pričali da im je i sada bilo teško da se usklade sa slobodnim terminima ali eto uspeli su.

Nina Janković je takođe bila na Tari sa svojim kolegama i prijateljima, ali je rešena da zadrži fotografisanje više za sebe, te je tek po koju fotografiju podelila, ali je sigurno uživala.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike