Marija Šerifović ljuta i zabrinuta nakon drugog stravičnog masakra: Je l' može sad vanredno stanje?!

05.05.2023

11:22

0

Pevačica u neverici

Marija Šerifović ljuta i zabrinuta nakon drugog stravičnog masakra: Je l' može sad vanredno stanje?!
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Dva nezapamćena masakra koja su se u roku od 48 sati dogodila na teritoriji Srbije, duboku su potresla čitavo društvo. Stradalo je ukupno šesnaest nedužnih osoba, a sada se povodom stravične situacije oglasila i nekadašnja pobednica "Evrovizije", Marija Šerifović.

Tokom drugogo krvavog pira koji se dogodio na teritoriji Mladenovca, ubica Uroš B.,  je navodno nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po oružije kojim je raspalio paljbu po ljudima koji su sedeli na klupama. Potom je nastavio masakr u okolnim selima pucavši u ljude koji su nameštali ogradu, kao i ljude koji su piknikovali sedevši oko vatre.

U masovnoj akciji, policija je celu noć tražila počinioca koji je usmrtio osmoro, a ranio trinaestoro ljudi. Pronašli su ga u Kragujevcu i lišili slobode, a narod se masovno oglašavao na svojim društvenim mrežama, među kojima su i naši pojedini pevači.

24sedam/Ivan Pavlović/Milan Ivanić
Pucnjava u Mladenovcu - Uroš B.

Nakon Jelene Karleuša, koja smatra da je adekvatna kazna za ubicu, upravo smrtna kazna, oglasila se i njena koleginica Marija Šerifović, koja je inače poznata po jasnim stavovima i oštrom jeziku.

- Jel može sad vanredno stanje?! - zabrinuto i ljuto je napisala Marija Šerifović kojoj su se pridružile pojedine kolege sa estarde.

Instagram printscreen/serifovic
Marija Šerifović zabrinuta

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike