Ana Nikolić ogorčena nakon serije zločina u Srbiji! Iznela svoj stav, a javnost je urnisala: Kakav ti primer daješ mladima?

05.05.2023

12:26

0

Korisnici društvenih mreža smatraju da ona nema pravo glasa

Ana Nikolić ogorčena nakon serije zločina u Srbiji! Iznela svoj stav, a javnost je urnisala: Kakav ti primer daješ mladima?
Ana Nikolić - Copyright G. G./ATAImages.

Serija monstruoznih zločina u roku od 48 sati u Srbiji uznemirila sve građane, a tragične vesti su odjeknule i u svetskim medijima, te su mnogi podelili tugu zbog žrtava.

I dok javnost ne prestaje da polemiše o uzrocima, posledicama i eventualnim merama kojima se ovakvi događaji u budućnosti mogu sprečiti, svoj stav na aktuelne teme iznela je i pevačica Ana Nikolić. Ona je na svom Instagramu poslala potresnu poruku, i izjavila sučešće porodicama koje su zadesile tragedije, međutim, njena objava nije naišla na pozitivne komentare javnog mnjenja.

- Da li smo mi normalni, koliko nismo normalni kada nam je postalo normalno sve što nije normalno? Svakog jutra čitam o ubistvu još jedne žene... I to je postalo tako normalno. E to vodi ka ovakvim strašnim događajima nažalost. Sve počinje baš tu, u porodici... Žene ne smeju da prijave nasilje? Zašto?! Jer strahuju za svoj život. Nešto je trulo u državi Danskoj - počela je Ana.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

- Ko je lud da trpi nasilje ako zna da će zasigurno biti zaštićen, posle prijavljivanja nasilja. Prosečna srpska žena zna da će sledeći put u najboljem slučaju dobiti još veće batine zbog ove "greške" - smelosti da prijavi policiji da je muž zlostavlja. Moramo krenuti od porodice. Kako jedno dete od 12-13 godina uopšte ima kontakt sa bilo kakvim oružjem? Nije ga učila moja pokojna baba, već njegovi roditelji. Ovde leži koren problema - dodala je Ana Nikolić, pa zaključila:

- Dotakli smo dno kao društvo. Pretužna sam i besna. Moje iskreno saučešće roditeljima nastradale dečice - napisala je Ana Nikolić uz emotikon slomljenog srca.

Ipak, ova Anina objava nije naišla na dobre reakcije korisnika društvenih mreža, te su usledili oprečni komentari ispod objave, koji su se ticali njenog javnog istupanja i primera koji daje mladima.

"Draga Ana, šta mladi ljudi od tvojih javnih pojavljivanja mogu da nauče?", "Ti nemaš apsolutno pravo glasa, nikada, ni na jednu temu. Tačka.", "Prestani", "Svi znaju da osuđuju, a ne vide sebe", samo su neki od komentara ogorčene javnosti, koji su se nizali ispod saopštenja pevačice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike