Ranjeno je i dete moje drugarice! Ćerka Merime Njegomir neizmerno potresena događajem u školi u koju je i sama išla

03.05.2023

14:03

0

Ljubica je izjavila saučešće porodicama nastradalih

Ranjeno je i dete moje drugarice! Ćerka Merime Njegomir neizmerno potresena događajem u školi u koju je i sama išla
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu kada je četrnaestogodišnji dečak pištoljem ubio osmoro dece i radnika obezbeđenja i još nekoliko dece i nastavnicu ranio.

Brojne javne ličnosti, potrešene događajem, izjavile su saučešće porodicama nastradalih, a neke od njih dodatno je pogodila ova vest jer poznaju roditelje nekih đaka, poput ćerka Merime Njegomir, Ljubice.

Ona se oglasila o tragediji u školi u koju je i sama išla.

ATAImages/ Miloš Tešić
OŠ "Vladislav Ribnikar" i počinilac zločina K. K.

- Ja sam išla u tu školu. Strašno se osećam. Ranjeno je dete od moje bliske prijateljice, a ćerka moje druge prijateljice je uspela da pobegne na svu sreću. Ovo je prestrašno. Kako su mi rekli prijatelji taj dečak je ušao sa punim rancem muncije i sa dva pištolja u školu, ali sve to je nezvanično. Domara je prvog upucao, potom se popeo na sprat upucao nastavnicu istorije i krenuo da puca na đake. Deca koja su ranjena imaju nekoliko prostrelnih rana, ovo je užasna tragedija koja je zadesila Srbiju. Žao mi je što je jezivi američki trend ušao u naše škole. "Ribnikar" je škola koju sam ja završila i moje sestre i brat. Izjavila bih saučešće svima koji su izgubili svoje voljene - rekla je kroz suze Ljubica Njegomir za Kurir.

Podsetimo, četrnaestogodišnji K. K. ubio je osmoro dece i radnika obezbeđenja, a šestoro dece i jedan nastavnik te škole su ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike