Ovo im se neće dopasti! Ivana Selakov potkačila kolege zbog bakšiša: To su nebuloze, sve je to mamac!

02.05.2023

12:49

0

Nedavno je objavila pesmu upravo pod nazivom "Bakšiš"

Ovo im se neće dopasti! Ivana Selakov potkačila kolege zbog bakšiša: To su nebuloze, sve je to mamac!
Ivana Selakov - Copyright ATAImages/M. M.

Ivana Selakov objavila je nedavno pesmu "Bakšiš", što je među pojedinim njenim kolegama omiljeni deo na prvatnim slavljima u pravom smislu.

Njeno mišljenje o bakšišu sasvim je drugačije od ostalih kolega, koje tvrde da uzmu i po nekoliko hljada evra za jednu pesmu.

– Nikada se nisam hvalila bakšišem. Jednostavno svaka čast kolegama koje imaju taj dar. Bakšiš je nešto o čemu se diže fama i stalno se priča, a publika se iritira time. To su nebuloze, bakšiš je stvar koju neko da od srca. Svaka čast onima koji uspeju da probude te emocije kod publike. Radim klubove i privatne proslave gde nisam dobijala neke enormne cifre. Mislim da snimci mojih kolega i titule „Kraljica i kralj bakšiša“ mogu da budu i mamac - smatra Selakov, prenosi Grand.online.

Inače, u javnosti se kao kraljevi i kraljice bakšiša najčešće pominju Radiša Trajković Đani, Jana Todorović, Sanja Vučić, Tea Tairović i još nekoliko njih.

Podsetimo, Ivana je početkom godine izjavila da je teško pronaći novu pesmu koja će postati hit, te da je prestala time da se opterećuje.

- Jako je teško imati hit. Mislim da je šansa pet odsto u odnosu na mogućih 100. Situacija je drugačija nego ranije kada je bilo manje pevača, kada su su televizije i radio više cenili. Sada je sve drugačije. Milion je i pesama i pevača. Pratim kolege i obradujem se kada mi se dopadne neka tuđa pesma da bih se posle razočarala kada shvatim da ta pesma nije postala hit – zaključila je tada, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Selakov

- Više se ne opterećujem. Snimam ono što mi se sviđa sa idejom da će možda da prođe, a možda i ne. Prosto ne možemo mi pevači da prestanemo da se bavimo našim poslom. Moramo snimati - smatra pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike