Đorđe David optužen za mito u "Zvezdama Granda": Kažu da sam od očeva uzimao pare i latentno flertovao sa devojkama!

27.04.2023

18:43

1

Roker van sebe nakon optužbi

Đorđe David optužen za mito u "Zvezdama Granda": Kažu da sam od očeva uzimao pare i latentno flertovao sa devojkama!
Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Afera "mito" u talent-šou programu "Zvezde Granda" nedavno je digla veliku prašinu u javnosti, a članica stručnog žirija, Snežana Đurišić, optužena je za iznudu novca od strane kandidata iz Podgorice, Dušana Vukadinovića.

Snežana je epilog priče najavila na sudu, a njen kolega iz žirija, roker Đorđe David, sada je bez dlake na jeziku progovori o "napakovanim pričama", ali i novim tračevima koje kruže o njemu.

Naime, sada su Đorđa optužili za iznudu novca od očeva kandidata kojima je on mentor u takmičenju, kao i za latentno flertovanje sa pojedinim kandidatkinjama.

ATAImages/ Antonio Ahel
Đorđe David

- Imamo novi lonac koji je spakovan pre neki dan, ali neću da imenujem. Optužuju da sam ja od očeva uzimao pare, a da sam sa devojkama imao latentne flertove! To je van pameti! Sve je lako za proveriti, pa svi znamo ko su momci i devojke koji su prošli kroz takmičenje, pa evo okrenite njih i roditelje njihove. Da li mislite da bi Popović budalu koja radi takve stvari držao dva minuta iza kulisa. Bilo bi samo „Majstore tamo su vrata i putuj!“ - rekao je Đorđe David.

David je ovom prilikom prokomentarisao i motiv za ovakve "nameštaljke" u takmičenju koje traje godinama bez ikakvih skandala ove vrste.

- Mislim da ovo takmičenje opstaje mnogo dugo i nije im jasno kako jer u koji god lonac da se stave „Zvezde Granda“ zadržavaju svoj pečat. Popović je mastermajnd u celoj priči i nepogrešivo tačno vodi cirkus, a mi kao zveri u cirkusu znamo tačno koji je naš zadatak - istakao je pevač u "Grand Magazinu".

ATAImages/M.S.
Đorđe David

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike