Ognjen Amidžić otišao sa novom devojkom na luks destinaciju, njegova bivša krenula njihovim stopama: Evo gde uživa Danijela

28.04.2023

23:15

0

Manekenka se pohvalila luksuzom u kom se nalazi

Ognjen Amidžić otišao sa novom devojkom na luks destinaciju, njegova bivša krenula njihovim stopama: Evo gde uživa Danijela
Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić - Copyright ATAImages/ G.G.

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je otišao na odmor sa novom devojkom Minom, a oni su izabrali da uživaju u Portugalu. Mnoge zanima šta na celu priču o Ognjenovoj novoj vezi ima da kaže njegova bivša žena Danijela Dimitrovska, ali nju to izgleda ne dotiče.

Ona je krenula stopama voditelja i njegove nove devojke, pa je i sama otišla na putovanje. Danijela je izabrala Budvu, a luksuza joj ne manjka, što je i pokazala na storijima na svom nalogu na Instagramu.

Podsetimo, kao bomba odjeknula je vest da je Ognjen Amidžić smuvao atraktivnu brinetu. Mina većinu vremena provodi u Ognjenovom luksuznom dupleksu na Dorćolu, spekuliše se da se već uselila kod njega. Par se više ne krije od očiju javnosti i uživaju za sve pare.

Danijela Dimitrovska se o svemu ovome nije oglašavala, a i sam Ognjen je istakao da ne želi da priča o svojoj novoj vezi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike