Nada Obrić dobila prestižnu nagradu: Drago mi je što sam ovo doživela, bilo je potrebno mnogo suza i znoja! (VIDEO)

22.03.2022

16:30

0

Autor: Marija Mitić

Na tradicionalnoj dodeli nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji koja je održana danas, odlikovana je pored mnogih poznatih ličnosti i poznata pevačica

Nada Obrić dobila prestižnu nagradu: Drago mi je što sam ovo doživela, bilo je potrebno mnogo suza i znoja! (VIDEO)
semus_22032022_0071 - Copyright ATAImages/ A.A.

Na tradicionalnoj dodeli nagrada SEMUS-a najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima u Srbiji koja je održana danas, odlikovana je pored mnogih poznatih ličnosti i pevačica Nada Obrić.

Pevačica se nakon odlikovanja obratila brojnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, gde je istakla koliko je ponosna na ovu nagradu.

ATAImages/ A.A.
Nada Obrić

 - Za ovo je trebalo mnogo znoja, truda, suza, pređenih kilometara... Ovo svakome prija pa i meni. Očigledno mi se sve isplatilo čim sam dobila najveće priznanje. Srećna sam što sam doživela da primim ovakvo priznanje za života, da se moja deca raduju zajedno sa mnom, a ne posthumno - rekla je Nada koja nije htela da odgovori kako je sada sa zdravljem, s obzirom da se u više navrata borila sa opakom bolešću.

- Ma, koga briga sada za zdravlje. Nasmejana sam jer sam srećna. Čine me srećnom ovakvi dani, moja deca, unučići, to što danas mogu sa vama da razgovaram - kaže pevačica koja ni za čim u karijeri ne žali.

ATAImages/ A.A.
Nada Obrić

- Svi mi radimo onako kako mislimo da treba. Osnov je da se ne kajem ni zbog čega, ne stidim se, moji unučići i deca se ne mene stide, a mislim da je to imperativ - kaže Obrićeva i osvrće se na starlete koje snimaju pesme.

- Pa, one tako i prođu. Ne verujem da će da dožive ovu nagradu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike