Estrada je izabrala: Dragiša Golubović ostaje na čelu SEMUS-a

19.09.2022

12:59

0

Izabran je i novi Upravni odbor od 19 članova

Estrada je izabrala: Dragiša Golubović ostaje na čelu SEMUS-a
Dragiša Golubović Golub - Copyright Foto: SEMUS

U vremenima izazova iskustvo i rezultati su presudni, što je prepoznao i Savez estradno-muzičkih umetnika Srbije pa je na Izbornoj skupštini dosadašnji predsednik Dragiša Golubović, jednoglasno izabran da vodi SEMUS u narednih pet godina.

Svojim dosadašnjim aktivnostima i radom, kao i predlozima iz svih udruženja u okviru SEMUS-a da i ubuduće predvodi ovo udruženje, samo je potvrda njegovog izvanrednog rada i predstavljanja organizacije prethodne četiri godine.

Foto: SEMUS
Dragiša Golubović

 

- Živimo u vremenima kada se svet menja svakodnevno, što se odražava i na posao kojim se bavimo. U skladu s tim, nailazimo na brojne izazove koje smo prevazišli jer smo bili složni, a pred nama su tek bitne akcije koje treba da preduzmemo, zbog čega sam vam zahvalan na ovakvnoj podršci – istakao je Golubović nakon glasanja.   

Istovremeno, Izborna skupština je izabrala i novi Upravni odbor od 19 članova, kao i Nadzorni odbor od tri člana. Pored izbora, na današnjoj sednici Skupštine donet je program rada SEMUS-a za mandatni period 2022-2027. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike