Vidiću je Ceca bila najbolja prijateljica, a onda su se jezivo posvađali: Pevačica je samo jednom progovorila o tome!

24.04.2023

12:40

1

Posle 18 godina je puklo drugarstvo, a on ju je posle stalno prozivao

Vidiću je Ceca bila najbolja prijateljica, a onda su se jezivo posvađali: Pevačica je samo jednom progovorila o tome!
Saša Vidić i Ceca Ražnatović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Kreator Saša Vidić preminuo je danas u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Njegov život obeležile su brojne saradnje sa ličnostima sa javne scene, a skoro 20 godina bio je nerazdvojan prijatelj sa Cecom Ražnatović. Ipak, razlozi njihove svađe, posle koje se nikada nisu pomirili, nikad nisu otkriveni ni sa jedne strane. On je posle nekog vremena od prekida prijateljstva više puta udarao na staru prijateljicu, dok se ona o njemu samo jednom oglasila.

24sedam/Mladen Mijatović
Ceca Ražnatović

- Uopšte ne želim da ulazim u tu priču. Nikada nisam bila neko ko priča o drugima, pa neću ni sada. Vidić i ja imamo 18-godišnje prijateljstvo i na to niko nikada ne sme da pljune. Nikada! A da li se između mene i Vidića dešava nešto je isključivo samo između nas dvoje - rekla je Ceca braneći Vidića.

On je, s druge strane, nije štedeo nakon što su okrenuli leđa jedan drugom, a nije poznato da li su ikad kasnije stupili u kontakt.

- Cecu sam upoznao u dva navrata. Prvi put pred njen spot 'Neodoljiv neumoljiv' i bilo bi dobro da je tako i ostalo. Drugi put sam je upoznao pred njen veliki koncert na Ušću. Njenog supuruga nikada nisam upoznao iako sam poznavao mnoge kriminalce. Nisam imao neki upliv u to. Imponovalo joj je što je Arkan obratio pažnju na nju. Nije je on šišao, nije imalo potrebe, ali je lepo romansirati svoj život, koji nije baš za romansiranje - govorio je Saša.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Vidić

Podsetimo, Vidić je u KBC "Bežanijska kosa" primljen u veoma teškom opštem stanju, a prema navodima medija, imao je početnu fazu sepse. Osim toga, on je bio priključen i na respirator.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike