"Umro je na moj rođendan" Seka se oprostila od prijatelja, Verica Rakočević otkrila da je Saša Vidić imao predivne planove

24.04.2023

13:06

0

Njegove saradnice je zatekla vest o Sašinoj smrti

"Umro je na moj rođendan"  Seka se oprostila od prijatelja, Verica Rakočević otkrila da je Saša Vidić imao predivne planove
Seka Aleksić, Saša Vidić, Verica Rakočević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni stilista i kreator Saša Vidić izgubio je život u 53. godini, a njegova smrt je zatekla brojne javne ličnosti sa kojima je sarađivao. Među prvima se oglasila Jelena Karleuša, a za njom i Seka Aleksić i Verica Rakočević.

Sašina koleginica i prijateljica Verica Rakočević je u šoku zbog vesti da je Vidić preminuo, pa otkrila kada su se njih dvoje poslednji put čuli i otkrila kakvi su bili njegovi planovi za budućnost.

ATAImages/Stefan Tomašević
Verica Rakočević

- Ne mogu da verujem, stvarno da se ovo desilo. U šoku sam. Nisam ni znala da je bolestan. On je planirao da se preseli u Hrvatsku tamo je imao neko nasledstvo, a planirao je i da stalno boravi u Trstu. Za mene je bio super prijatelj i odličan kolega i stvarno mi je mnogo žao što nas je napustio. Nisam mu čula glas više od pola godine, ali smo poruke s vremena na vreme razmenjivali.

Seka Aleksić se oprostila od svog dugogodišnjeg saradnika, koji se pre nekoliko meseci i pojavio na njenoj promociji pesama i podržao je. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Seka Aleksić

 

- U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirati do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnost koju je pretkao u kreacije - rekla je Seka.

Podsetimo, prema pisanjima medija, Saša Vidić je preminuo u KBC Bežanijska kosa, gde je primljen u teškom stanju - imao je početnu fazu sepse, a lekari su ga priključili i na respirator. 

Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike