Fotografija Saše Vidića iz mladosti: Kreator je tada nosio naočare i imao tamnu kosu

24.04.2023

23:40

0

Malo ko bi ga prepoznao

Fotografija Saše Vidića iz mladosti: Kreator je tada nosio naočare i imao tamnu kosu
Saša Vidić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni stilista i kreator Saša Vidić preminuo je u 53. godini u KBC Bežanijska kosa, a vest o njegovoj preranoj smrti zatekla je javnu scenu.

Život ga nije mazio - pobegao je od rata i doselio se u Beograd, gde je počeo da gradi svoj imidž i karijeru, a nije nepoznanica da je Vidić pomogao brojnim javnim ličnostima da postignu uspeh u svetu šoubiza. 

Ipak, malo ko zna kako je izgledao na početku karijere. BIo je zaljubljen u modu, tada je nosio naočare, uredno obriijan i imao je tamnu boju kose. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Saša Vidić na početku karijere

Oduvek je bio britkog jezika, govorio ono što drugi ne bi smeli, a zbog te svoje jedinstvenost je često i bio neshvaćen. Sarađivao je sa brojnim javnim ličnostima, među kojima su Ana Kokić, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Mira Škorić, Seka Aleksić, Nikola Rađen, Aco Pejović, Nataša Bekvalac i mnogi drugi.

Podsetimo, Vidić je u kasnim satima tokom prethodne večeri primljen u KBC Bežanijska kosa u teškom stanju, zbog čega je odmah priključen na respirator. Prema daljim navodima, kreatoru nije bilo spasa i imao je početnu fazu sepse. Proglašen je mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, ali definitivan uzrok još uvek nije poznat, te se čeka, da li će porodica tražiti obdukciju.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike