Jovana Jeremić je nekad ratovala sa Sašom Vidićem, ali je pred njegovu smrt odustala od tužbe: Kao da je predosetila

24.04.2023

13:25

0

Voditeljka je izjavila saučešće njegovoj porodici

Jovana Jeremić je nekad ratovala sa Sašom Vidićem, ali je pred njegovu smrt odustala od tužbe: Kao da je predosetila
Jovana Jeremić, Saša Vidić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Javnost je zatekla vest da je kreator i stilista Saša Vidić preminuo u 53. godini, koji je sarađivao sa brojnim imenima iz sveta šoubiznisa.

Vidić je sa saradnicima imao i velike nesuglasice, a Jovana Jeremić je jedna od tih sa kojom je imao odličnu saradnju, a potom su počeli da ratuju. Voditeljka Pink televizije je izjavila saučešće porodici, pa otkrila da je ona predosetila njegovu smrt, te istakla da je baš zbog svoje intuicije odustala od tužbe.

Instagram printscreen/jeremicjovana
Jovana Jeremić

- Pre svega moram da kažem da mi je kao čoveku žao što je Saša izgubio život i što više nije sa nama. Sa njim nisam imala problem, on je taj koji je mene bez potrebe vređao. Ono što je vrlo interesantno u celoj priči je to što sam ja intiutivno osetila da ne treba da ga tužim, iako sam najavila tužbu. Moja intuicija se graniči sa vidovitočšću. To što ja osećam za još neke ljude ali nećemo o tome jer ako bih to iznela u javnost ljudi bi pomislili da nisam normalna, ali videćete ja samo osećam budućnost. Kada sam se srela sa advokatom Strahinjom Milovanovićem on mi je rekao: "Danas ćemo pustuti tužbu". Ja sam mu rekla da ipak to nećemo uraditi. Nećemo tužiti Vidića - priča Jovana i dodaje: 

- Rekla sam mu on je sebi najveći teg u životu i ja mu nisam potrebna. Tako je i bilo. Želim još da kažem da je Saša bio jedan od mojih najčešćih gostiju u emisijima sa početka moje karijere i jako lepo smo sarađivali. Zato me je iznenadio kada je rekao onako ružne reči koje ja nisam zaslužila. Svakako neka počiva u miru, sa moje strane izjavljujem saučešće porodici ja sam mu oprostila - rekla je Jovana za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Vidić

 

Podsetimo, nesuglasice između Jeremićeve i Vidića su počele pošto je kreator u jednom intervjuu, na pitanje da li bi stilizovao voditeljku, rekao:

- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja - objasnio je on tada.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike