U toku dana mu je dvaput pozlilo! Saša Vidić godinama imao probleme sa srcem: Tada nije želeo da ostane u bolnici

24.04.2023

13:17

0

Lekari su mu stavili holter

U toku dana mu je dvaput pozlilo! Saša Vidić godinama imao probleme sa srcem: Tada nije želeo da ostane u bolnici
Saša Vidić - Copyright ATAImages/M. M.

Uzrok smrti dizajnera Saše Vidića, koji je preminuo u bolnici u 53. godini, tek će se utvrditi, a poznato je od ranije da je imao probleme sa srcem.

On je bio hospitalizovan pre nekoliko godina kada mu je pozlilo.

- Pozlilo mi je posle treninga. Pao sam u nesvest. Sve je sada u redu. Nisam dugo trenirao, pa je verovatno zbog toga. A i ne prija mi ova promena vremena. Ne pamtim kad mi se tako zavrtelo u glavi - rekao je kreator tada za "Telegraf".

Tada je dobio savete od lekara, ali nije želeo da ostane u bolnici. Samo dan nakon tog kolapsa, on je primljen KBC Zemun kada mu ponovo pozlilo u toku dana. Tada je ustanovljeno da ima problem sa srcem i stavljen mu je holter kako bi se utvrdilo pravo stanje. 

- Vidić će se sutra vratiti u vreme kad mu je holter i stavljen i tada će se znati šta je najbolje za njega i kako će dalje teći njegov oporavak - izjavio je jedan od kardiologa tada, gde je Vidić primljen usled tegoba.

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Vidić

Podsetimo, modni kreator je u KBC Bežanijska kosa primljen sinoć, 23. aprila, u teškom stanju.

On je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah je priključen na respirator. Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije. Definitivan uzrok je zasad nepoznat, a javne ličnosti s kojima se družio oglasile su se odmah. Seka Aleksić, Verica Rakočević i Jelena Karleuša izrazile su duboko žaljenje zbog preranog odlaska Vidića.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike