Snežana Borjan oštro o sponzorušama: Meni su govorili da Milan nije uspešan

24.04.2023

10:38

0

Autor: B. D.

Ona ističe da njen brak možda i ne bi bio uspešan da je Borjan tada bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub

Snežana Borjan oštro o sponzorušama: Meni su govorili da Milan nije uspešan
Snežana Borjan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Snežana Borjan otkrila je kako je počela njena ljubav sa golmanom Milanom Borjanom, a potom iznela svoj stav o devojkama koje se udaju zbog novca za već izgrađena imena u svetu sporta, muzike ili uspešne biznismene.

- Ako u startu razmišljate da se udate samo zbog novca, da li je to fudbaler, neki drugi sportista ili biznismen... Izgubićete u startu zato što će tu biti ili preljuba ili nezadovoljstvo ili ćete biti zatočeni i zatvoreni u kući da nemate pravo glasa, izlaska itd. Ja sam imala prijateljice koje su meni rekle: 'Kako sad kada si na vrhuncu karijere da se udaš? Pa on nije nešto uspešan'... Ne, mi imamo ljubav! Kada imaš ljubav možeš sve da postigneš - ispričala je Snežana.

Instagram printscreen/snezanafi
Milan i Snežana Borjan

 

Snežana otkriva da su ona i Milan zajedno izgradili sve što danas imaju i da je golman na početku njihove veze živeo kod nje u stanu.

- Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske... On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub - kazala je Snežana u jednoj emisiji na Hype televiziji. 

Instagram screenshot / snezanafi
Snežana Borjan

Podsetimo, Snežana je ostavila „ulogu" direktorke marketinga Partizana i danas je maksimalno posvećena porodici. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike