Ceca dočekala u vili unuka Krstana, a evo gde se Bogdana i Veljko sele za nekoliko meseci

22.04.2023

09:30

0

Željko se ne odvaja od svog tek rođenog brata

Ceca dočekala u vili unuka Krstana, a evo gde se Bogdana i Veljko sele za nekoliko meseci
Bogdana i Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Bokser Veljko Ražnatović je juče u prepodnevnim časovima izveo iz porodilišta svoju suprugu Bogdanu Ražnatović i naslednika Krstana, a veliku pažnju javnosti je privukla nosiljka u kojoj je Ražnatović nosio sina.

Ponosni roditelji se nisu zadržavali ispred privatne klinike u kojoj se Bogdana porodila, te su odmah požurili u vilu na Dedinju, gde ih je čekala cela porodica. Krstan će inače, prvih nekoliko meseci provesti u vili, a potom će otići kod Bogdaninih roditelja u Titel.ž

- Veljko i Bogdana su presrećni zbog još jednog deteta, ostvarila im se velika želja. Krstan neće ići odmah u Titel, već će nekoliko meseci sa roditeljima biti u Cecinoj vili na Dedinju. Ceca ih je oduševljeno dočekala po Bogdaninom izlasku iz porodilišta sa bebom - navodi izvor blizak poznatom paru.

- Cecina kuća je ogromna, u njoj živi sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, al' svakako ima mesta i za Veljka, Bogdanu i njihova dva naslednika. Posle nekoliko meseci će Krstana i Željka odvesti u Titel, tako su se dogovorili - dodaje izvor, ističući da je Željko oduševljen što je dobio društvo: 

Antonio Ahel/ATAImages
Veljko Ražnatović

- Željko se mnogo obradovao bratu, samo o njemu priča. Non-stop se mota oko njega, pita roditelje sve što mu padne na pamet o bratu. U porodici Ražnatović je trenutno prava idila - zaključuje sagovorni. 

Podsetimo, Bogdana se porodila u ponedeljak 17. aprila, na dan kada je rođen i Željko Ražnatović Arkan, a istog dana, u vili na Dedinju se slavilo do kasnih sati, a u čast Krstanovog rođenja bio je i vatromet. Tada je Veljko za okupljene medije otkrio na koga liči naslednik.

- Osećam se super, nikad bolje! Non-stop se čujem sa Bogdanom, jeste! Na koga liči mali? Zna se, ljudi, nemojte me pitati svašta (smeh) Već sam pijan! Ima i da se zapeva, hoću, hvala vam najlepše - rekao je tada Veljko. 


Bonus video: 

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike