Emotivan video raznežio javnost! Danijel Alibabić i Biba Barović otkrili pol bebe: Vi ste moj svet! (FOTO)

20.03.2023

18:08

0

Pevaču će se ispuniti najveća želja

Emotivan video raznežio javnost! Danijel Alibabić i Biba Barović otkrili pol bebe: Vi ste moj svet! (FOTO)
Danijel Alibabić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Danijel Alibabić i njegova supruga Olivera Biba Barović u januaru prošle godine dobili su sina, kom su dali ime Mihailo, a nedavno su objavili srećne vesti o drugoj prinovi koju iščekuju ove godine.

Nakon što su se ostvarili u ulozi roditelja Danijel i Biba su se odlučili za proširenje porodice, o čemu su obavestili svoje pratioce na Instagramu fotografijom ultrazvuka bebe.

Čestitke su pljuštale, a pevač je sada odlučio da otkrije pol bebe, te su zajedničkim snagama sa mezimcem Mihailom probušili balon i saznali da iščekuju rođenje devojčice, što možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

- Sreća beskrajna je što nam baš ti dolaziš! Čekamo te malena! Hvala ljubavi moja, ti si moja lavica najhrabrija. Vi ste moj svet! Živeli pa da se opet družimo - napisao je Alibabić u opisu videa koji je izazvao lavinu komentara i čestitki novopečenim roditeljima.

"Jedva čekam malu princezu", "Predivni ste i divno je što su sad devojke u prednosti", "Znam Dani koliko si želeo i jednu malu princezu", "Univerzum te čuo!", samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objave, a nema sumnje da je pevač priželjkivao naslednicu.

ATAImages/Mateja Stanisavljević
Danijel Alibabić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike