Saša Popović dao žiriju znak za glasanje, a oni ništa! Hit bojkot u „Zvezdama Granda": Sve što treba, saznaćeš na pauzi! (FOTO)

08.04.2023

23:15

0

Četvrti krug otvorili su Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović, pa oduševili sve

Saša Popović dao žiriju znak za glasanje, a oni ništa! Hit bojkot u „Zvezdama Granda": Sve što treba, saznaćeš na pauzi! (FOTO)
Saša Popović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Kandidati Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović imali su ove večeri čast da otvore četvrti krug u „Zvezdama Granda". Svojim izvedbama, momak iz timova Đorđa Davida i Aleksandra Milića Milija uspeli su sve da oduševe i tako obojica i osvoje maksimalan broj glasova odlučujućih.

Inače, Saša Popović se, kako je otkrio, ranije „lomio" da li da pusti Mustafu ili Dušana Vukadinovića dalje. Sada, kada su oba kandidata briljirala, reč je najpre dao Mariji Šerifović.

- Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš, u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu, ali ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi – posavetovala ga je ona i ne sluteći kakav šou tek sledi.

Naime, Popovića je ovo nateralo da preispita svoju odluku, a onda, Ceca Ražnatović je izjavila:

- Mustafa, ja volim tvoje pevanje, tvoju energiju, dobro vladaš scenom. Zasluženi su šest glasova, samo tako nastavi. Danijele, ti znaš da pevaš, te sitnice sad, Bogu hvala da ih ima, ali mislim da ćeš ti poslušati Milijev savet i da će to biti super.

Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Bosanac je zatim kratko istakao da su obojica dobri bili, a onda je u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila. Viki Miljković je takođe imala lepe reči za takmičare za koje je rekla da može da im nađe greške, ali da ne želi jer se vidi napredak.

Pošto je završila svoje izlaganje, s njom se brzo složila i Snežana Đurišić.

- Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emsije ne smeju više da se dešavaju. Mustafa bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pevač ali ima tu da se poprave te sitnice - kazala je ona, nakon čega je Ana Bekuta trebalo da dobije reč, međutim Popović je isključio tastere žirija.

Žiri ,,Zvezda Granda", Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Mustafa, malo je bilo nesklada, ali ipak sam osetila emociju kojom si pevao, a Danijele, dikcija je i dalje tvoj najveći problem - rekla je onda Bekuta, sa čime se roker Đorđe David složio.

Kada je, potom, Saša žiriju dao je znak za glasanje, oni su ga bojkotovali. Odlučili su da to ne urade, a na njegovo nagovaranje odgovorili su time da će ga o njihovoj odluci obavestiti za vreme pauze.

Ovo je brojne gledaoce „izbacilo" na ivicu stolice, jer se ovakve stvari uglavnom ne dešavaju u pomenutom takmičenju. Kandidati su, sa druge strane, odahnuli tek pošto se pročulo da su obojica direktno prošla dalje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike