Keli Klarkson zaplakala usred emisije objašnjavajući kroz kakve joj muke prolazi ćerka! Nije uspela da se suzdrži (FOTO)

21.04.2023

07:45

0

Osmogodišnja River Rouz već izvesno vreme se bori s ovim problemom, ali njena okolina nema baš mnogo razumevanja za nju

Keli Klarkson zaplakala usred emisije objašnjavajući kroz kakve joj muke prolazi ćerka! Nije uspela da se suzdrži (FOTO)
Keli Klarkson - Copyright Profimedia

Keli Klarkson se nedavno u emisiji pridružio glumac i autor Henri Vinkler, poznat i po tome što ne ćuti o svojoj borbi s disleksijom. Pevačicina ćerka River Rouz, inače, sa svojih osam godina bije istu bitku, a poznatoj mami je veoma teško jer je vršnjaci zbog toga baš maltretiraju.

- Fantastično mi je što mogu da joj kažem da si ti tolike knjige napisao, a da imaš disleksiju. U njenoj školi bilo je jedno predavanje gde su mnoge uspešne ljude s istim problemom nabrojili, pa i tebe. Osnažilo ju je sve što je čula, kao i to što si ti, konkretno, baš otvoren kada je ta tema u pitanju - govorila je kao domaćin šoua koji nosi njeno ime, na šta se Henri nadovezao činjenicom da jedno u petoro mladih „pati istu patnju".

Keli Klarkson, Youtube screenshot / The Kelly Clarkson Show, NBC
 

Ubrzo zatim, Keli je naočigled čitave publike kako u studiju, tako i kraj malih ekrana, zaplakala zbog devojčice. Posebno ju je dirnulo što se Vinkler okrenuo i gledajući pravo u kameru rekao:

- River, to kako ti učiš nema veze s tim koliko si u stvari brilijantna.

Keli Klarkson, Youtube screenshot / The Kelly Clarkson Show, NBC
 

- Ubiće me šminkerka... - prokomentarisala je brišući suze Klarksonova, koja se nedavno osvrnula na svoj razvod i otkrila kako se najmlađi nose s time što mama i tata više nisu zajedno.  

Tada, objasnila je kako decu svako veče pred spavanje, kada ih ušuška, pita a li su srećna. Ako nisu, sledi pitanje - kako ona može da im pomogne.

- Nekad kažu, tako... Posebno u poslednjih par godina, što mene ubija, ali ipak insistiram na iskrenosti. „Baš smo tužni, voleli bismo da su nam roditelji u istoj kući." Ima dana da se to desi - izjavila je bila svojevremeno Keli, s knedlom u grlu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike