Ovo je vanbračni muž Jovane Balašević koji ju je zlostavljao: Bivši političar koji je gradio i muzičku karijeru (FOTO)

17.04.2023

13:26

2

Godinama ju je psihički maltretirao

Ovo je vanbračni muž Jovane Balašević koji ju je zlostavljao: Bivši političar koji je gradio i muzičku karijeru (FOTO)
Jovana Balašević - Copyright Jovana Balašević Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Glumica Jovana Balašević potvrdila je medijima da je doživela nasilje od vanbračnog supruga Aleksandra Jovanovića, nekadašnjeg funkcionera LSV.

On je Jovanu zaključao u stan i nije joj dao da ga napusti, a ona je u policiji izjavila da dugo trpi psihičko zlostavljanje. Kada se to desilo, ona je pozvala majku Oliveru koja je obavestila policiju šta se dešava u njihovom stanu u Novom Sadu, te mu je izrečena mera zabrane prilaska Jovani.

Inače, ćerka Đorđa Balaševića i Aleksandar imaju dvoje dece, dve ćerke, te je sada izjavila da želi da zaštiti porodicu, ali je potvrdila dešavanja od subote.

- Ništa ne bih na tu temu govorila, zbog dece i porodice. Tačno je da sam prijavila muža, postupak je u toku. To je sve što za sada mogu da kažem, razuzmite me - poručila je ona.

Printscreen/YouTube/Tv Bečej
Vanbračni muž Jovane Balašević: Aleksandar Jovanović

Inače, njen partner je bivši funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka, a bio je i DJ pod nazivom Sadam gradeći i muzičku karijeru.

U partiji je bio aktivan od 1991. i obavljao je funkcije potpredsednika, predsednika Gradskog odbora stranke, predsednika odborničke grupe, sekretara za međunarodnu saradnju i predsednika omladine LSV.

Printscreen/YouTube/LSV
Vanbračni muž Jovane Balašević: Aleksandar Jovanović

Odbornik u Skupštini grada je postao prvi put 2000. godine. Radio je u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, "Urbanizmu", a bio je i predsednik Vazduhoplovnog saveza Vojvodine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike