"Želeo je da mi plati da mi liže štikle!" Ivana Dudić dobila čudnu ponudu od muškarca: Rekao je "Ja hoću da svi gledaju"

17.04.2023

09:23

0

Pisao joj je preko Instagrama

"Želeo je da mi plati da mi liže štikle!" Ivana Dudić dobila čudnu ponudu od muškarca: Rekao je "Ja hoću da svi gledaju"
Ivana Dudić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Glumica Ivana Dudić na društvenim mrežama dobija razne poruke, pa i one malo neobičnije, a jednu od tih podelila je s javnošću i sve ostavila u čudu. 

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo usred grada, a da mi on liže štikle. Usred, ljudi, u centru grada! (smeh). Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala, ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - otkrila je Dudićeva.

- Pa, šta da im radim... Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu - zaključila je ona za "Hype".

Glumica je, inače, veoma izazovna, te je dosad snimila nekoliko vrelih scena pred kamerama, a nedavno je otkrila da, dok je snimala seriju "Crveni mesec", sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem nije razgovarala, a morali su da snime takve kadrove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

- Imali smo takav lav-hejt rilejšnšip privatno, gde se pet minuta volimo, pa se pet minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - ispričala je Ivana za Kurir tada i dodala:

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota, jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja: "Hajde, uhvati ga", "Hajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano.

Bonus video:

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike