Ivana Dudić otkrila detalje iza scena s*ksa koje je snimila: Nas dvoje privatno tada nismo ni pričali! (FOTO)

24.01.2023

10:07

0

Sa kolegom s kojim je sarađivala imala je izuzetno čudan odnos

Ivana Dudić otkrila detalje iza scena s*ksa koje je snimila: Nas dvoje privatno tada nismo ni pričali! (FOTO)
Ivana Dudić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ivana Dudić je sa Milošem Đurovićem, koji joj je inače i kolega s klase, snimala svojevremeno eksplicitne scene što, naglašava, u stvari nije nimalo lako. Umesto dvoje, obično na istima rade četiri osobe i sve je iscenirano, dok bi većina pomislila da su glumci slobodni da rade gotovo šta im padne na pamet.

Dudićeva koja je, podsećanja radi, stekla i ogromnu popularnost u „Crvenom mesecu", između ostalog, i zbog strastvenih kadrova, čitav taj period snimanja pamti kao čudan - zbog odnosa sa kolegom koji je najčešće bio prilično zategnut.

- Imali smo takav „lav-hejt rilejšnšip" privatno, gde se pet minuta volimo, pa se pet minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti, na livadi, pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - istakla je u „Realnoj priči" Dudićeva, koja i nastanak ovakvih scena inače smatra neprijatnim.

„Veoma je neprijatno!"

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi, kao, radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka, koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja: „Hajde, uhvati ga", „Hajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano - objasnila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike