Zoi redovno posećuje terapeuta, a sada otkriva: Još uvek sam na rolerkosteru!

28.01.2022

19:45

0

Autor: Marija Mitić

U intervjuu za 24sedam sestričina Nataše Bekvalac otkrila je da radi na novom albumu te koji su joj dalji planovi i ciljevi

Zoi redovno posećuje terapeuta, a sada otkriva: Još uvek sam na rolerkosteru!
hello_party_12092019_0096 - Copyright ATAImages/ A.A.

Mladu pevačicu Saru Šekularac, poznatiju pod umetničkim imenom Zoi, ne viđamo često u medijima, a kako stvari stoje, ona ima i opravdane razloge za to. Sestričina Nataše Bekvalac se trenutno bavi radom u studiju i posvećena je snimanju novih pesama kojima će uskoro obradovati publiku koja ih sigurno očekuje sa nestrpljenjem.

Upravo tim povodom kontaktirali smo Zoi, koja svojim fanovima obećava potpuno nove i drugačije hitove od onih kakve je imala do sada.

ATAImages/ A.A.
Zoi

 - Trenutno sam u procesu rada na novom albumu. Rekla bih da će pesme biti potpuno drugačije od svega do sada, ali videćemo u kom će to tačno smeru otići tek kada finiširamo projekat - rekla je Zoi za 24sedam, koja ne brine za svoj uspeh, karijeru i popularnost iako se malo medijski eksponira.

- Meni generalno ne prijaju takve stvari i gledam da se ne pojavljujem kada nemam šta novo da prezentujem. Kada dođe vreme, kada mi se sve slegne, i sa albumom i generalno, onda će imati nekog smisla.

ATAImages/ A.A.
Zoi

Zoi je inače u par navrata govorila da redovno posećuje psihologa, kao i da za sebe smatra da je labilna ličnost. Shodno tome upitali smo je i kako se sada oseća, uviđa li neke promene i napredak, dok ona ističe da joj u velikoj meri pomaže rad na muzici.

- Ja sam na "rolerkosteru", kao i obično... Ali radim. Trudim se da kanališem svoju energiju kroz kreativan rad, to je konstantan rad na sebi.

ATAImages/ A.A.
Zoi

Kako je pevačica jednom prilikom priznala da gotovo nikada nije bila istinski zaljubljena, upitali smo je i da li se tu nešto promenilo, odnosno ima li novina na emotivnom planu.

- Hm, komplikovano je, trenutno sam više fokusirana na rad na sebi - odgovara nam mistično Zoi koja za sam kraj otkriva da još uvek nije odredila ka čemu tačno stremi i koji su joj dalji planovi odnosno ciljevi, što i ne čudi budući da je jako mlada.

ATAImages/ A.A.
Zoi

 - Plan mi je samo da što više radim kako bih stekla znanje i iskustvo, da bih sutra u životu tačno znala šta želim, a šta ne želim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike