Dačićevoj snaji skinute tri pesme sa Jutjuba! Pevačica duguje ogroman novac kompozitoru

10.04.2023

22:05

1

Pevačica tvrdi da će njeni singlovi uskoro biti vraćeni na kanal

Dačićevoj snaji skinute tri pesme sa Jutjuba! Pevačica duguje ogroman novac kompozitoru
Milica Jokić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Snaja Ivice Dačića, pevačica Milica Jokić stekla je veliku popularnost nakon učešća u Pinkovim zvezdicama. Zbog svojih vokalnih sposobnosti, brzo se izborila za mesto na estradi, a njene pesme „Leptirići”, „Muške laži” i „Nisi ti”, čiji je autor kompozitor Aleksandar Saško Nikolić su postale veliki hitovi.

Ipak, taj trending nije dugo trajao, jer su singlovi nestali sa Jutjub kanala, a razlog svemu tome, kako se navodi, jesu problemi koje je Milica imala sa kompozitorom.  

Instagram printscreen/milica.jokiic
Milica Jokić, Ivica Dačić

Milica je nastavila da objavljuje singlove, te su usledile numere „Prva dama” i „To mogu ja”, ali sa drugim saradnicima. Prema pisanjima Kurira, Jokićeva duguje 50.000 evra pomenutom kompozitoru.

- Kada je završila takmičenje, nije znala ni gde će, ni šta će. Pesme autora s kojima je htela saradnju su bile skupe i nije imala novca da ih plati. Tada ju je njen blizak prijatelj upoznao s Nikolićem i ubedio ga da uloži u Milicu, a da će mu ona kroz angažovanja na osnovu te tri pesme isplatiti novac. Kada je Saško predložio da potpišu ugovor, ona mu je rekla: „Gledam te u oči i kažem ti da nema potrebe za ugovorom, ja te neću prevariti”. Uradili su te pesme, objavili ih i publika je vrlo brzo prepoznala kvalitet projekta, pa su postale jako slušane - kaže izvor za pomenuti medij i dodaje:

24sedam/Nemanja Vujčić
Milica Jokić, Ivica Dačić

 

- Svi su bili zadovoljni jer je sve krenulo kako treba. Saško je Milicu upoznao s dosta poznatih ljudi sa estrade, ulagao u njenu karijeru, dok se ona jednog dana nije pojavila i rekla da ne želi više saradnju s njim. Saško je bio zbunjen, rekao je: "U redu, Milice, ali ti onda meni duguješ 50.000 evra." Ona mu je odgovorila da nema novca da to plati. Saško je bio besan jer nije verovao šta ga je snašlo i rekao joj je da će pesme da ukloni sa svih platformi i ona se nije bunila zbog toga. Pesme su obrisane i sve je ostalo na tome - navodi dalje sagovornik.

Pevačica se oglasila povodom ove teme, ali ipak nije želela da ulazi u detalje. 

- Sve je u redu, bilo je malih problema, ali pesme će uskoro biti vraćene - kazala je ona, a kada je navedeno da duguje kompozitoru novac i da su numere zbog toga uklonjene, ona je odgovorila:

ATAImages/Antonio Ahel
Milica Jokić

- Navedene informacije nisu tačne i zbog toga ne želim da ih komentarišem. I mene ste da budem iskrena iznenadili tim informacijama, prvi put čujem za to.

Postoji i druga strana priče, onu koju je kazao kompozitor Saško Nikolić, koji nije želeo da demantuje, već je ostavio prostora za nagađanja.

- Ne bih ja o tome kroz medije. Bilo je nesuglasica, ali ona i ja još nismo seli i porazgovarali o tome nasamo. Mlada je ona, pa ne bih voleo da joj ja pravim skandale na samom početku. Nisam ja taj tip - naveo je on, a na pitanje da li je istina da mu Dačićeva snaja duguje novac i da je to jedan od razloga prekida saradnje i nestanka pesama, on je kazao kratko: 

- Pa eto, čuli ste, ja ne bih stvarno ništa više da komentarišem - kazao je Saško. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike