Veliko interesovanje za koncert Erosa Ramacotija! U prodaju pušteno još karata

11.04.2023

19:09

0

Koncert će se održati 21. aprila u Štark Areni

Veliko interesovanje za koncert Erosa Ramacotija! U prodaju pušteno još karata
Eros Ramacoti - Copyright Eros Ramacoti Profimedia

Eros Ramacoti, velika svetska zvezda uskoro će biti gost srpske prestonice, a obožavatelji će moći da uživaju u njegovoj muzici. Ramacoti je zakazao druženje sa publikom za 21. april u Štark Areni.

S obzirom na to da vlada veliko interesovanje za posetu ovom koncertu, kapaciteti ulaznica su prošireni. 

Koncert organizuje Hype produkcija, a producent Saša Mirković, je na svom Instagram profilu obavestio široke narodne mase da je danas u prodaju pušteno poslednjih 1500 karata za ovaj spektakularni događaj, koje se mogu nabaviti na prodajnim mestima Tiket Vision kao i tikets.rs.

Instagram printscreen/sasa_mirkovic_official
Karte za koncert Erosa Ramacotija

 

- Danas je pušteno u prodaju poslednjih 1500 karata za koncert Erosa Ramacotija u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije. Vidimo se 21.04. Hvala svima koji su do sada kupili svoje ulaznice – napisao je Mirković na Instagramu.

Nije strano da je Ramacoti miljenik žena, dobro poznat po svojim brojnim hitovima, među kojima su “La Cosa Más Bella”, “Otra Como Tu” i “Un’Emozione Per Sempre”.

Ovaj italijanski pevač je do sada održao mnogobrojne koncerte širom sveta, a njegov dolazak u Beograd izazvao je veliku pažnju kod fanova koji jedva čekaju da ga vide uživo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike