Amidžiću privatni život trpi zbog posla, ali tvrdi da ima savršenu suprugu: Ona nema mane!

10.11.2020

10:35

0

Voditelj je otkrio i da je oduvek maštao o velikoj porodici, pa se nada da će to i ostvariti

Amidžiću privatni život trpi zbog posla, ali tvrdi da ima savršenu suprugu: Ona nema mane!
ATAImages/ Antonio Ahel

Ognjena Amidžića publika stalno gleda nasmejanog i veselog, a trud koji ulaže zbog emsiije “Amidži šou” utiče na njegov privatni život, otkrio je voditelj.

Njegova supruga Danijela, ipak, pruža mu punu podršku. Amidžić je ispričao kakva je njegova lepša polovina i kako funkcionišu kao porodica, a zatim se pohvalio da ima savršenu ženu.

– Privatni život trpi! Posao kojim se bavim je sam po sebi nekonvencionalan i ispada iz svih okvira. Moram priznati da mi nije teško, jer volim da se bavim kreativnim stvarima, a to jeste nešto što pruža ovaj moj posao. Svi članovi moje porodice mi pružaju podršku, pa mi je samim tim mnogo lakše. Naravno da bih bio najsrećniji kada ne bih imao obaveze i sve vreme ovoga sveta posvetio njima, ali ne verujem da taj luksuz iko može sebi danas da dozvoli – rekao je Ognjen. Bračni par ima sedmogodišnjeg sina Matiju, a voditelj je otkrio da želi da proširi porodicu.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Oduvek sam maštao o velikoj porodici i to je moja velika želja koju ću, nadam se, ostvariti. Naravno da je danas teško, jer čovek mora da radi kao lud kako bi obezbedio svoju porodicu, ali verujem da uvek može da se nađe način u celom tom ludilu da se posvetite deci – otkrio je on, a zatim dodao šta najviše ceni kod supruge.

– Cenim njenu privrženost, posvećenost, istrajnost, normalnost… Ona je žena koja čvrsto stoji sa obe noge na zemlji i takva je oduvek bila. Našu kuću drži u svojim rukama i usmerava brod naše porodice. Moja supruga nema nijednu manu. Ona je savršena, a jedna od osobina koje cenim kod nje je – savršenost – zaključio je Amidžić.

Pročitajte još:

Velika ispovest Romane Panić, prvi put pred kamerama: Sve je krenulo po zlu u poslednjih pola sata suđenja

Aleksandra Mladenović o kritikama da ne liči na sebe: Ugojila sam se sedam kilograma, a imam i zdravstveni problem

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic