Ognjen Amidžić vodio emisiju iz kade: Gosti dolazili u spavaćicama i pidžami

21.02.2022

17:15

1

Njegova koleginica Jovana Jeremić je nedavno na posao došla u odeći za spavanje, a ovaj „trend“ je voditelj pokrenuo pre nekoliko godina

Ognjen Amidžić vodio emisiju iz kade: Gosti dolazili u spavaćicama i pidžami
817A9336 (1) - Copyright 24sedam/Danilo Krša

Voditelj i autor emisije „Amidži šou“ Ognjen Amidžić u svetu novinarstva je više od dve decenije. Nakon smrti oca imao je čvrst stav da nikada neće raditi informativu, a ostao je dosledan svojim rečima. Najpre je bio radio voditelj, a potom se se okrenuo ka zabavnim emisijama.

Amidžić je 2009. godine došao na televiziju Pink, a sada se prisetio kako su izgledale njegove prve emisije na ružičastoj televiziji. 

24sedam/Danilo Krša
Ognjen Amidžić

 

- Prvo je bilo ono ja sam u krevetu, tad sam bio u pidžami. Imao sam kadu, džak za boks, fliper. Kad sad pogledaš, to je bio neki početak rijalitija, da tako kažem. To je bilo ono, upalimo kameru u 9 ujutru i šta se desi, desi se. Kadu sam imao, tačno. Kupao sam se u kadi. Gosti su poštovali taj neki fazon, dolazili u pidžamama ili spavaćicama, sviralo se, pevalo - prisetio se Amidžić u emisiji „Novo jutro“. 

24sedam/Danilo Krša
Ognjen Amidžić

Iako je 28 godina u novinarstvu i suočavao se sa raznim izazovima, Amidžić priznaje da mu trenutna situacija sa koronavirusom i te kako otežava rad, kao i da neretko izgubi goste u poslednjem trenutku.

- Korona nam je otežala rad. Ja stvarno 98% emisija radim uživo. I zamislite u dva, tri popodne gost se javi da ima temperaturu. Onda zovi, snalazi se, pakuj, prepakuj - objasnio je Ognjen. 

Inače, Jovana Jeremić se nedavno pojavila na poslu u pidžami, a njeno izdanje je sve iznenadilo.

Instagram screenshot / jeremicjovana
Jovana Jeremić

 

Iako su mnogi zaboravili, pre nekoliko godina je Amidžić je bio taj koji je pokrenuo ovaj „trend“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike