„Još bih ja to skratila!" Pripreme za proslavu punoletstva Cecine sestričine su u toku: Glamuroznih haljina na sve strane! (FOTO)

30.03.2023

12:20

0

Poznata tetka svakako će joj ispuniti svaku želju

„Još bih ja to skratila!" Pripreme za proslavu punoletstva Cecine sestričine su u toku: Glamuroznih haljina na sve strane! (FOTO)
Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen ,,Ceca show", Blic TV

Ceca Ražnatović uvek je maksimalno vodila računa o svom izgledu, a ovoga puta - zbog slavlja u porodici koje predstoji, rešila je da se malo osveži. U najnovijoj epizodi „Ceca show-a" koji se prikazuje na televiziji „Blic" povela je sa sobom kamere na specijalan tretman podmlađivanja, a zatim i sređivanja obrva, tokom kog su joj skinute stare tetovaže s tog dela lica.

Žurka u pripremi, inače, biće organizovana s njenom sestričinom u glavnoj ulozi, Helenom Ocokoljić. Mlada devojka proslaviće punoletstvo okružena najmilijima, a kao što se već i dobro zna, poznata porodica daće sve od sebe da za taj dan priredi pravu feštu.

Ceca i Lidija pobrinuće se da sve protekne u savršenom redu, a Helenin glavni zadatak je - izbor haljine.

Dok je ona isprobavala, poznata tetka joj je drage volje pravila duštvo, ali je i imala koji komentar „da joj dobaci".

- Ja bih to još skratila - kazala je Ceca u jednom trenutku.

U čitav ovaj proces, inače, Anastasija Ražnatović takođe je uključena. Što je Cece tiče, Helena je pravi top model i jedva čeka da vidi za kakvu će se toaletu odlučiti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike